mandag 29. august 2016

Ostekake med sitron

Klemmer enkelt saften ut av sitron eller lime. Ostefromasjen er tilsatt en god del sitronsaft og har derfor ekstra god smak av sitron. Og selvfølgelig er det sitrongelé på toppen.


Ostekake med sitron

Om moren min ble fornøyd? Tror det, for hun snakket om kaken i minst de påfølgende telefonsamtalene! Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron , pyntet med bær.


Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som gjør at den blir lett og luftig i konsistensen, og frisk og god i smaken. Til bunnen kan du bruke de kjeksene du liker best, vi har brukt digestive i denne oppskriften. Deilig, deilig ostekake laget med sitronkjeks i bunnen og nydelig bringebærlokk på toppen! Ostekake med sitron og bringebær. En silkemyk og smakfull ostekake er et must på kakebordet ved både små og store anledninger.


Ostekake med sitron

Den er lett å lage, luftig og lekker i konsistensen, og den har fantastisk nydelig smak! Oppskrift på enkel, klassisk og smakfull ostekake som ikke skal stekes. Denne milde ostekaken har god smak av sitron og er fin å servere til selskap i hagen, 17. Husk at kaken trenger minst tre-fire timer til å stivne og kan dermed med fordel lages dagen før. For denne og andre flotte kakeoppskrifter besøk bloggen Mat på Bordet.


Enkel ostekake laget med gele i fyllet og på toppen. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Det er en ostekake med sitronsmak! Når jeg lager ostekake som ikke skal stekes, bruker jeg som regel ferdig gele fra pakke, men denne hadde jeg lyst til å lage med skikkelig sitron og bruke gelatinplater istedenfor.


Ostekake med sitron

For en høy ostekake , bruk springform med diameter på cm. For en lavere ostekake , bruk springform med diameter på cm. Finmal kjeksen i en foodprosessor, eller putt kjeksen i en plastikkpose og knus dem med en kjevle. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Blandingen av søt eller syrlig ostekrem er en uimotståelig kombinasjon. Her er det ingenting som skal stekes!


Ostekake med sitron

Bunnen lages av en blanding av kjeks blandet med smeltet smør eller margarin og presses godt ned i en rund kakeform. Vi har laget en en tredelt ostekake som både har julens farger og smak av jul. Dette er den ultimate julekaken! Topping: pakke jordbærgele 2. Hovedbakeriet ligger i dag på østsiden av Nøtterøy og distribuerer bakervarer daglig til våre egne utsalg, samt mange dagligvareforretninger. Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse bringebær og jordbær?


Det blir en aldeles nydelig kake! Kaken passer utrolig godt nå til de kommende festdagene i mai, men også ellers på året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg