torsdag 25. august 2016

Overmadrass

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Flott design og god kvalitet. Unn deg et tynt lag med luksus du også. Kjøp overmadrass for bedre nattesøvn.


Hos oss finner du et bredt utvalg av overmadrasser til meget god pris. En overmadrass beskytter madrassen din. Når du legger en overmadrass på madrassen, holder madrassen lenger på fasongen, og du får samtidig et renere sengemiljø.

Dersom du har en større seng satt sammen av to deler kan en overmadrass hjelpe til med å dekke over sprekken mellom de to sengene. Overmadrasser gir økt komfort og forlenger også levetiden til sengen din. Med en overmadrass vil sengen din raskt bli oppgradert til å gi deg optimal støtte, samtidig som den vil beskytte din madrass mot slitasje. En god overmadrass skal både beskytte madrassen effektivt mot slitasje og gi ekstra støtte og komfort.


Forleng madrassens levetid med en god madrassbeskytter. I tillegg er den uunnværlig for ryggen, musklene og en virkelig god nattesøvn. Hvis du sover dårlig om natten, så kan det være en fordel å undersøke om det er overmadrassen som har skylden. Her finner du vårt tilbud av overmadrass er. Velg mellom flere størrelser og tykkelser.


Kom gjerne innom en av våre forhandlere for en test. Se den nåværende prisen her. Dette er en latex- overmadrass i en meget høy kvalitet, og til en overaskede billig penge. Den består av en tykk latex-kjerne som gjør den utrolig komfortabel og effektiv. Den øverste delen av overmadrassen er delt, noe som gjør det mulig å heve og senke hodeenden av sengen uten å forstyrre partneren.


Fotenden er som en helt vanlig overmadrass. Jysk Gold Tfås i mange ulike størrelser. Alle madrassene i testen er i størrelse 90x20 og Jysks testvinner har en normalutsalgspris på 1.

Er du imidlertid på jakt etter en ny overmadrass og i kjøpmodus akkurat nå, skal du vite at det fra 4. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Latex overmadrass , visco overmadrass. Skal jeg kjøpe den billigste overmadrass , hvis den bare skal forlenge sengens levetid?


Til sist er det muligheten for å forlenge levetiden til din eksisterende seng eller dens madrasser. Er det eneste grunnen til at du vil anskaffe en overmadrass , kan du velge å kjøpe den billigst mulige løsningen, nemlig en skum- overmadrass. Madrasser og senger av høy kvalitet til alle behov. Hos Fagmøbler vil du finne et bredt utvalg av en rekke madrasser med ulik fasthet, størrelse, tykkelse og kvalitet.


Ny behagelig seng eller madrass?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg