onsdag 17. august 2016

Tykk utflod uten lukt

Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. SVAR: Hei Så fint at du skriver til oss når du har plager du ikke finner ut av på egenhånd.


Hvit, tykk utflod som lukter kan være flere ting. Det kan legge seg et hvit belegg mellom de ytterste. Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men en soppinfeksjon kjennetegnes ofte blant annet ved sterk kløe og grynete utflod som vanligvis ikke lukter.

Det er viktig å skille mellom disse to tilstandene, da de krever forskjellig behandling. Les mer hos Apotek 1. Det vil si at jeg har ikke masse utflod i trusa. Men om man tar en finger i skjeden så kommer det masse hvit, tykk utflod på fingeren. Jeg kan spyle skjeden, og.


Dersom menstruasjonen samtidig har blitt uregelmessig må også den utredes. Det er greit nok, men det betyr ikke at du ikke skal ha et bevisst forhold til utfloden din. Utflod er noe vi kvinner helst ikke vil snakke om.


Infeksjoner eller sykdommer får nemlig utfloden din til å endre farge, lukt og karakter, og derfor skal du følge med.

Den vokser hvis ph i skjeden blir mer basisk. Man har oftest grålig, skummende utflod med en fiskeaktig lukt. Mobiluncus er en annen bakterie. Denne gir de samme symptomene som gardnerella.


Gonoré skyldes gonokokkbakterien og er alltid en seksuelt overført sykdom. Gonoré kan være uten symptomer, men noen har smerter ved vannlating. Hva er årsaken til utflod fra skjeden? Bruk av spiral eller p-piller samt seksuell aktivitet øker likeledes mengden av utflod. Visse kreftformer i underlivet viser seg ved blodig utflod.


Mengde utflod varierer fra jente til jente og kvinne til kvinne. Noen har så lite at de føler at ikke har noe, mens andre kan ha ganske mye. Det finnes ingen måter å stoppe en utflod på. Har du mye utflod , så har du det.


Det er den måten skjeden din fungerer, sier Aarvold. Alle jenter har utflod , dette er helt normal. Noen har litt utflod hver dag, mens andre har bare utflod i forbindelse med egglø. Jente på snart år som masse utflod og sterk lukt i underlivet.


Utfloden lukter ganske sterkt og har sur lukt. Legen foreslo å bruke.

Den hvite utfloden er fremdeles der etter disse kurene, og testene fra gynekologisk undersøkelse viste at det ikke var noe tegn til sopp. Da er det vel ikke sopp jeg har da? Var u også gravid eller, har samme symptomer jeg også. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og. Soppinfeksjon gir en tykk , hvit utflod med cottage cheese-lignende klumper.


Vanligvis har ikke utflod en sterk lukt , og utflod som lukter vondt eller er misfarget (grønn, sterkt gul, blodtilblandet), kan det være et tegn på at noe ikke er som det skal være. Da bør du oppsøke lege. Man skal alltid være obs på endret utflod , fordi det ofte kan indikere at noe ikke er som det skal.


Utflod som lukter sterkt Ytre kjønnslepper klør - cuvo. Utflod uten ubehagelig lukt , som er relativt klar og. Vond lukt i underlivet UTFLOD : Utflod som lukter vondt eller er misfarget, kan være et tegn på at noe ikke er som det skal være.


Alle kvinner har litt utflod , det er helt normalt. Hos fertile kvinner vil mengde utflod variere utover i menstruasjonssyklusen og toppe seg rundt eggløsning. Normal utflod er hvit eller klar og uten påfallende lukt , selv om noen synes den lukter litt syrlig.


Når utfloden kommer i kontakt med luft farges den gul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg