torsdag 11. august 2016

Gratulerer med prinsen

I dag fyller han år, men det kommer ikke til å bli noen offentlig feiring for ham. Har ikke fått det med meg før i dag. Kos deg masse med den lille.


Gratulerer så mye med en liten, vakker, mjuk og god prins. Gleder meg til å høre fødselshistorien din.

Har du tips til flere tekster som kan passe til den nyfødte, må du gjerne dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden. De stolte foreldre gratuleres med det lille vidunderet. På Kensington Royal sin offisielle Instragram-side har hertugparet også delt en hyggelig bursdagshilsen til prins George. Diamantstjerner 8mm.


Silkebånd gratulerer hvit. Nydelig kort med teksten gratulerer med prinsen. Det er alltid hyggelig med et håndskrevet kort.


Endelig kom dagen hvor dere fikk se hverandre og ikke bare kjenne og høre hverandre.

Vi er veldig glad i deg. Til verdens beste Mamma! Håper du får en kjempefin morsdag. Posten var en hyggelig collage med bilder av Harry gjennom hele hans liv, det aller siste bildet var et litt nyere bilde av Harry, Meghan og deres sønn Archie Harrison fra Archies dåp tidligere i år.


Støttet farmor ut fra kirka - Mindre humor framover. Som allerede nevnt er prins Sverre Magnus en. På det ene bildet poserer han smilende sammen med. Denne gangen har jeg lekt med alkoholfarger på akvarellpapir som bakgrunn.


Dette er en teknikk jeg så på nett for en stund siden som jeg ville prøve. Den lyslugga gutten blir kalt bare Magnus hjemme av storesøster Ingrid Alexandra (5) og Marius Borg. Anonym bruker skrev: Orgasmen (dersom man får en) får man på slutten , så at det da er slutt på moroa er helt greit.


Kan fint holde på leeeeenge for så å få orgasme når vi bestemmer oss for det. Ingen man trenger å sjekke on jeg har kommet. Han merker jo når det nærmer seg klima. Av og til får han også storesøster Ingrid med på skøyerstrekene sine. Bruk gjerne kommentarfeltet under til å gratulere prinsen med 14-årsdagen.


Hjemme igjen etter dager i Kina og noen timer på hobbyrommet var avslappende og deilig.

Det ble både litt rydding og et baby-kort. Da kan vi jo ikke være noe dårligere når lille prins Oscar fyller år. Han blir hele to år i dag, den 2. Fødselsdagen feires med kake og lys – og det svenske slottet har sluppet nye, herlige bilder av den lille prinsen.


Hans titler inkluderer hertugen av Cornwall, hertug av Rothesay, Earl of Carrick, Lord of the Isles, blant annet, samt at han er far til prins William og prins Harry , og en hengiven bestefar til hans voksende antall barnebarn. Stilte opp i speedo og ble deretter gratulert av den engelske prinsen etter storseieren mot England i rugby-VM. Prins Charles sitt liv i bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg