onsdag 3. august 2016

Tidlig ultralyd majorstuen

Oslo City Legesenter tilbyd tidlig ultralyd før rutineundersøkelsen i uke 18. Kort ventetid hos både kvinnelig og mannlig behandler. Du kan bruke henvisningen din hvor du vil, selv om det ikke står Unilabs på den. Bestill time til røntgenundersøkelse på nett her.


D ultralyd anbefales etter uke 2 da fosteret er mer utviklet, og bildene blir finere. Tidlig ultralyd utføres etter uke 7.

Til dette brukes 2D ultralyd. Våre apparater håndterer 2 3d og 4d. Til målinger brukes alltid 2d funksjonen. Ultralyd av gravide i tidlig svangerskap. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse.


Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon. Diagnostisk ultralyd på våre klinikker i Oslo utføres av erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd. Man kan se et hjerte som slår, antal foster og anslå svangerskapets lengde.


Stadig flere benytter seg likevel av muligheten til å se barnet som vokser i magen allerede før uke 18.

Austad Diagnostikk tilbyr derfor tidlig ultralyd i Bergen, Stavanger, Førde, Oslo og Ulsteinvik. Jeg syns det høres ut som en god ide, og vil g. Når er det tidligste du kan se noe på ultralyd , og hva kan du egentlig se? Hva er grunnene til å ta noen tidlig ultralyd ? I denne videoen gir jordmor Merete Arnøy svar på det meste du måtte lure på om tidlig ultralyd , og viser flere eksempler. En tidlig ultralydundersøkelse kan gjøres fra uke og helt frem til det ordinære offentlige tilbudet som tilbys gratis ved sykehuset man er tilknyttet rundt uke 18.


3D og 4D ultralyd. Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Er det noen som har noen erfaringer med tidlig ultralyd og som kanskje kan. Vi utfører ultralydundersøkelser fra uke og ut svangerskapet. Borgenveien 2A, Oslo. Ved ultralydundersøkelsen kan man bekrefte.


Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. I dag får alle norske kvinner tilbud om ultralyd mellom uke og 19. Majorstuen , Jacob Aallsgate 18A.


Likevel velger stadig flere å gå privat for en kontrollundersøkelse i starten av svangerskapet – en tidlig ultralyd.

Det er gjerne spente førstegangsgravide som vanligvis tar tidlig ultralyd. Under kan du lese om de ulike ultralydtilbudene våre, tidlig ultralyd og 3D- ultralyd. Felles for de alle er at man får med seg bilder på fotopapir, digitale bilder tilsendt til din telefon og at bildet screenes til en skjerm på veggen slik at eventuell partner, familie eller venner kan være med å se hvis du ønsker det. En del gynekologer ønsker imidlertid ikke å uttale seg om dette på tidlig ultralyd på grunn av stor feilmargin. Det mest omstridte ved tidlig ultralyd , har vært at den kan gi indikasjon på Downs syndrom.


Mange, deriblant organisasjonen Menneskever mener derfor at tidlig ultralyd kan føre til at vi får et sorteringssamfunn. Fosterdiagnostikk er undersøkelser av et foster for å avdekke alvorlig arvelig sykdom eller utviklingsavvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg