torsdag 25. august 2016

Nattlampe med dimmer

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Sjekk ut Nattlampe Med Dimmer. Bambilampe, fluesopp, kanin mm. Kjøp kvalitet hos Sprell - Rask levering!


Sprell har et fantastisk utvalg av barneromsinteriør.

Velg mellom dyremotiv, søte figurer og drømmende skyer. Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge. Våre søte små lamper passer også utmerket å gi bort i gave, og de er fine å dekorere med før selskap. Da kan det være godt å ha en betryggende nattlampe , som avgir et varmt og koselig lys.


Om man i tillegg har en nattlampe med en morsom design, kanskje en som er formet som en tiger eller en skilpadde, blir det jo nesten som å ha en helt egen sovevenn på barnerommet! Lys ved sengen kan du velge mellom leselamper montert på vegg eller nattbordslamper. En kreativ løsning er også å henge pendler over nattbordet, eller ha en stor bordlampe stående på gulvet uten nattbord!


På soverommet anbefaler vi bruk av dimmer , slik at man kan variere mellom godt lys og en mer avslappet stemning.

Dimmer på lampen slik at den også fungerer som en nattlampe. Vi er en norsk bedrift med daglig utsending fra vårt lager. Taklampene våre til badet har en kapslingsgrad på IP4 noe som gjør at de tåler smuss og fukt. LED-lamper til alle rom i huset får du hos IKEA.


Noen av taklampene er dessuten utstyrt med en sensor som automatisk tenner lampen når du går inn i rommet. Og velger du en taklampe med dimmer , er det enkelt å justere lysstyrken for å sette den rette stemningen. Det fikser nemlig smartbelysningen for deg!


Smartbelysning fra IKEA består av trådløse sett med pærer, lysdører, lyspaneler, gateway og en app – alt sammen klart til bruk. Innendørs kan du mikse og matche med bordlamper, vinduslamper, gulvlamper og taklamper. I tillegg kan du velge downlights eller spotlights som gir et godt basislys.


Utendørs belysning har også stor effekt på stemningen – ved å bruke en eller annen variant av solcellebelysning kan du trylle frem magiske effekter når mørket faller på. Kontroller strømuttak og lamper trådløst med våre smarte hjemmeprodukter. Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen. Lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre. Innebygd batteri som enkelt kan lades via USB.


Nattlampe med atmosfærisk lys med både dimmer og forskjellige lysmoduser. En morsom og bløt nattlampe med dimmer.

Laget i silikon og BPA fri. LED vegglampe i Cato-serien fra Belid med integrert trafo og dimmer på lampen. Med radarparet Bright Fokus og dimmer kan du montere justerbare. Lampen er tilgjengelig i flere utførelser. En liten nattlampe kan gi den gode tryggheten hvis barnet våkner om natten, lyset fra en.


På et barnerom trenger man ofte flere lyskilder. Vi kan begynne med en vanlig taklampe, den er like viktig her som i resten av huset. Den bidrar med lys til hverdagsaktiviteter og gjør alt generelt enklere.


Så kommer nattlampen med sitt milde lys. Mange barn vil ha og trenger faktisk nattlampe. Om du trenger lamper for fast montering eller med ledning, kan du begrense søket ditt ved å benytte filterfunksjonen vi har laget for deg. Miffy hvit kaninlampe med dimmer.


Vi har et stort utvalg vegglamper som egner seg som leselamper, og du kan derfor velge mellom å se over alle sammen eller spesifisere produsent, farge eller funksjon. Med lyskilder og lamper integrert i dette etablerte systemet (avhengig av produkt) kan du oppleve alle de nevnte funksjonene. Hvis du ikke har noe smarthussystem, men ønsker deg LED-teknologi uten dimmer , kan du se etter EasyDim-produkter.


Belysning er mer enn bare en praktisk installasjon. Vegglamper inne gir omgivelsene våre form og karakter. Til og med vårt humør, vår prestasjonsevne og vår trivsel er avhengig av riktig belysning. Skap herlig belysning og komplett innredning med vegglamper. Velg blant et bredt utvalg av vegglamper til alle typer rom fra Lampehuset.


Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som strikking, lesing og matlaging enklere. For at du skal finne den perfekte lampen tilbyr vi et bredt utvalg lamper, fra taklamper og gulvlamper, til barneromslamper og dekorbelysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg