onsdag 17. august 2016

Siemens induksjonstopp med integrert ventilator

Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Stort utvalg og lave priser! Siemens inductionAir systemet bygges inn under kjøkkenbenken og frigjør plass som normalt ville gått med ved vegghengt eller fritthengende ventilator.


Dette gjør at kjøkkenet kan integreres sømløst i det øvrige arealet.

KUN I BUTIKK - SÅ LENGE LAGERET REKKER! Opplev studioLine – Siemens mest innovative kjøkkenløsninger. Innovativ induksjonstopp med integrert ventilator. Utstyrt med det aller siste innen teknologi og innovative funksjoner, og tilbyr en mer luksuriøs og praktisk matlaging.


Line-serien selges kun hos sertifiserte kjøkkenforhandlere. Den har mange hendige funksjoner, som Powerboost, QuickStart og ReStart. Endte opp med å gi 27.

Resten av kjøkkenet har Siemens IQ7hvitevarer, angrer ikke et sekund på at vi gikk for den platetoppen som faktisk ser best ut (synes vi). Vi har L kjøkken, med utluft. Ville også fungert helt utmerket med U og platetopp på øy (venner av oss som har den løsningen). Etter å ha gransket alle aktuelle tester, snakket med flere kjente hvitevareforhandlere og framfor alt hørt forbrukernes egne opplevelser av sine induksjonstopper så var valget veldig enkelt! Det handler om en induksjonstopp fra Siemens som er kjent for å gjøre bra induksjonstopper, og modellen er EH651FEB1E.


Et genialt trekk - induksjonstopp med innbygd ventilator. Oppdag Siemens nye inductionAir System. Mer frihet enn dette kan man knapt ønske seg når det gjelder kjøkkeninnredning.


Vurderer du å investere i en komfyr med induksjonstopp , så kan du lese Forbrukerliv. Overblikk over alle produktfordeler - Induksjonstopper med integrert ventilator. Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler. Check out Siemens L. Tilbehør og rengjøringsprodukter.


Spør oss gjerne om gode pakkepriser på hvitevarer fra Siemens og Gaggenau! Frakt kr 50- inkl. Fri frakt ved henting i vår butikk.

Bruk den som én stor sone, eller del den opp i flere mindre soner med et enkelt tastetrykk. Hvis det ikke er nok med en oppvarmingssone, kan du legge til ytterligere en slik at kasserollen eller stekepannen alltid er jevnt oppvarmet. Siemens iQ5integrert ventilator LR97CAQkombinerer et praktisk design og imponerende filtrering, og tar dermed effektivt hånd om lukt, damp og fett fra matlagingen. Induksjonsplatetopp med integrert ventilasjon - to apparater i ett, for optimal oversikt under matlagingen. Ventilatoren kan styres via en smarttelefonapp.


Kjøpe ny platetopp? Bredt utvalg av platetopper i alle prisklasser. Finn din induksjon-platetopp eller keramisk-platetopp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg