onsdag 31. august 2016

Atopisk eksem øyelokk behandling

Trygg og skånsom behandling. Spesialistkirurgen på øyelokk følger deg hele veien. Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr.


Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag! Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Atopisk eksem og Kontakteksem er de vanligste årsakene til øyelokkseksem.


Irritativt Kontakteksem kan skyldes øyedråper eller irritative stoffer som kommer på øyelokkene. Dette er ikke en allergi. Allergisk Kontakteksem skyldes en allergi mot et stoff huden på øynene eksponeres for. Hudpleie med bløtgjørende midler nedsetter risikoen for revner i huden og dermed hudinfeksjon, som kan få et eksem til å blusse opp.


Sykdommen forårsakes av et samspill mellom gener og miljø. Optimal lokalbehandling er forbundet med redusert alvorlighetsgrad og forbedret livskvalitet. Ved atopisk eksem foreligger defekt hudbarriere, endret immunrespons og hudmikrobiota ( 2). Personer som plages med ekstra tørr og flassende hu eller ekstra fet hu har noe lettere for å få øyelokksplager.


Det er en overhyppighet av blefaritt hos pasienter med atopisk eksem , med seboroisk eksem eller med rosacea. Forskning viser at den atopiske hudtypen er medfødt. NOTATER ”Barn med eksem er barn med eksem. Eksembarn finnes ikke!


Hovedplagen er kløe. Kortison vil fremdeles være viktig i behandling av atopisk eksem , og dersom plagen kan holdes i sjakk med periodevis bruk av stereoidsalver er det ingen grunn til å bytte til tacroilmus-baserte midler. De som virkelig vil nyte godt av den nye generasjonen eksemsalver er de med kraftig kronisk eksem eller mye utslett i ansiktet.


Ingen behandling kan kurere atopisk eksem , men plagene kan lindres og forebygges. Behandlingen er ganske lik for disse tilstandene, og det er jo det viktigste for deg. De ble fulgt i år.


Jeg har følgende råd til utredning: 1. Hvordan behandles atopisk eksem ? Men hos de fleste finnes det ikke enkle faktorer som er årsak til sykdommen. Man må derfor gjøre det beste for å lindre plagene og forebygge hudskader og komplikasjoner (se informasjon om atopisk eksem ). Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Fra 2-års alderen får mange eksem på typiske plasser som håndled albubøy og knehaser. Alvorlighetsgrad varierer fra person til person.


Hos voksne “atopikere” er kronisk eksem på øyelokk og hender vanlig. De fleste får symptomer på hudsykdommen før fylte to år, mange får plager allerede i spedbarnsalder. Mange blir kvitt plagene før de blir voksne.


Hva er atopisk eksem ? Ved syv års alder er rundt kvitt eksemet. Atopi betyr overømfintlig og er knyttet til en spesiell hudtype som barnet arver. Klør barnet på huden, kan den bli tykk og skjellende og noen ganger sprekker den opp. En baby eller et spedbarn kan også ha det da noen blir født med det. Man kan få atopisk eksem i ansiktet og ellers på kroppen.


Når det gjelder behandling av atopisk eksem så sies det fra gammelt at produkter av ringblomst og bivoks skal hjelpe. Men all eksem , inkludert den rundt øynene, kan også forårsakes av indre faktorer som matallergier eller sykdom som atopisk eksem. De som har atopisk eksem har generelt tørr og sensitiv hu og er derfor svært utsatt for utbrudd. Hudens forsvarsverk blir skadd. Tørr hud rundt øynene kan bli en ond sirkel.


Utbredelsen av atopisk eksem har fordoblet seg de siste tre tiårene. Norge har eksem i en periode av barndommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg