onsdag 17. august 2016

Smoothie med spinat

Skyll spinaten godt og fjern de tykkeste stilkene. Skrell bananene og skjær dem i biter. Riv ingefær på råkostjern. Bland alt sammen i en blender eller smoothiemaskin. Grønn smoothie med spinat og eple Frukt og grønt sammen kan raskt bli til en fristende smoothie !

Oppskrift på en sunn, grønn smoothie som booster med energi. En smoothie kan gjøres veldig sunn uten at det går utover smaken. Her er det både spinat og avokado blandet med tropisk frukt, noe som gir deg en knallstart på dagen. Slik lager du grønn smoothie med spinat og eple.


Skjær eplet i biter og kjør alt jevnt i en hurtigmikser. Grønnkål, spinat , eple, ingefær og lime forenes her til en superfrisk smoothie. Se på mengden som et utgangspunkt og smak deg frem etter egne preferanser.


Sådan laver du smoothie med spinat.

Skær skrællen af kiwifrugten, og kom den i blenderen sammen med mynteblade, mælk og isterninger. Blend til en tyk smoothie − ønsker du en tyndere smoothie , så tilsæt mere mælk. Få en sunn start på dagen med en deilig grønn smoothie ! Spinat er rik på jern, og sammen med C-vitamin i kiwi blir jernet raskere tatt opp i kroppen.


En grøn spinat smoothie er en nem og lækker eftermiddagssnack eller som et lille mellemmålti som fint kan stille en lille sult. Kan nydes som morgenmad med et blødkogt æg, eller som en lækker drik om eftermiddagen i stedet for noget sødt. Prøv gerne at variere med krydderier som kardemomme, kanel, matchapulver eller lign.


Smoothie med spinat. Start dagen med en syrlig, frisk og sund spinat - smoothie. Det bliver ikke nemmere. Tidsbruk minutter. Legg oppskrift i handlelapp.


Super smoothie med spinat , avokado og ananas, her servert som smoothiebowl og toppet med masse godt. Banan er søtt, det samme er mandelmelk, mens ingefær og kanel veier opp med gode smaker som tilsammen gjør dette til en overraskende frisk, grønn smoothie. Jeg har laget den både med lite spinat og med obskøne mengder spinat (for å bruke opp spinat , det må gjøres raskt når posen først er åpna!), og jeg kan med hånda på hjertet si.


Avokadosmoothie med spinat og ingefær Avokoado er proppfull av sunt fett, og er en perfekt ingrediens for å lage en sunn smoothie.

Her med en frisk smak av ingefær og sitron. Skyld blenderen, og blend spinat , banan, granatæblekerner og kokosvand. Hæld det på toppen af din smoothie.


Hvis du ikke har frosne frugter, bær eller spinat liggende i fryseren, kan du sagtens bruge friske råvarer. Så skal du blot supplere med isterninger, når du blender, så din smoothie er kold. Om du har i jordbær bidrar dette spesielt med B-vitaminet folat som er viktig for fosterutvikligen og nyttig for kvinner.


Les om hvorfor i Unge kvinners smoothie med jordbær og appelsin. Vaniljestang smaker godt i smoothien. Jeg bruker hel stang og skraper ut frøene med en skje (resten av belgen bruker jeg som “rørepinne” i tekoppen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg