mandag 8. august 2016

Bydelshus stavanger

Det finnes åtte bydelshus i Stavanger. I bydelshusene er det fritidsklubber for ungdom, juniorklubber, og tilrettelagt fritid. Det er mulig å leie lokaler og møtelokaler til store og små sammenkomster. Her kan barna feire sine bursdager, her feires barnedåp og bryllup, og det er plass til både barneforeninger, klassefester og kommunal møtevirksomhet.


MøteroVi har ulike møterom med kapasitet fra 5-200.

Teatersalen leies ikke ut til private fester. På Stokka blir det på en måte det samme konseptet som på Vålan men mer åpent og inviterende overfor omgivelsene. Tasta bydelshus er et forsamlingslokale for innbyggerne i bydelen, og er et samlingsted for frivillige lag og organisasjoner i byen.


Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Kontaktinformasjon for Midjord bydelshus Stavanger , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Ganddal bydelshus yrer av liv!


Et mangfold av aktiviteter og arrangementer foregår på huset, dag som kvel hverdag og helg.

Bydelshus - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Lag og Foreninger som samles fast hos oss finner du under fanen Faste aktiviteter. Kvernevik får bydelshus med legesenter. Men det skjedde ikke uten om og men.


Kommunen setter av millioner kroner for å få bygd et bydelshus. Bli abonnent Bli abonnent Meny. Madla bydelshus ligger midt i Madla bydel, like ved Madlamark kirke og Gosen skole, med kort avstand til både Jernaldergården og Møllebukta. Visjonen for Stavanger kommune er Sammen for en levende by.


Er til stede- vil gå foran- skaper fremtiden. Ungdom og fritid består av avdelinger med et mangfold av tilbud til Stavangers befolkning, blant annet gjennom bydelshus og fritidsklubber (se kommunens hjemmesider for mer informasjon). Hoteller i Stavanger. Gratis avbestilling! Super bilferie i Stavanger med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill online og spar opptil ! Vinnerne får ta med en gjest og handle lørdag, 21.

Hundvågs eget bydelshus - en trivelig møteplass for både barn, unge og voksne. Hva er Stavanger Kids Sale? Salget avholdes i Madla bydelshus. Selgere registrerer seg på nettet, forbereder og setter priser på sine varer, og leverer varene sine i Madla bydelshus.


Stavanger tangoverksted tilbyr et kurs over ganger for både nybegynnere og de som nettopp har begynt og ønsker fordyping, f. Kurset vil ta for seg de grunnleggende tangofigurene, forholdet mellom fører og følger og musikalitet. FRIST for påmelding er: søndag 16. Send mail til Veronica.


Elever som har plass har tilbud om sine faste tre dager. Vi ser på det som en mulighet til å nå ut til flere ved å ha samlinger både i Stavanger og på Bryne. Fantastisk møteplass midt i Hundvåg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg