tirsdag 23. august 2016

Bibs smokker

Byhappyme fyller år! I den anledning kan du spare hele på utvalgte varer. Farger hverdagen med denne lekre serien av smokker i alle regnbuefarger! BIBS Smokk Island Sea Str 2. Suksessen med det karakteristiske runde skjoldet og den kirsebærformede smokken har gitt komfort og trygghet til spedbarn i nesten år. Samtidig kan smokken gi barnet følelsen av trygghet.


Bibs smokker

Unngå at smokken blir utsatt for sterkt lys da naturgummien kan svekkes. Gratis frakt ved kjøp over 699! Suttehode er rundt slik at det minner mest mulig om morens bryst. Klassiske smokker med trøst og trygghet i nesten år.


Designet slik at den skal gi minst mulig irritasjon rundt munnen. Bibs - Smokk rasberry. Smokken skylles før den steriliseres.


Bibs smokker

Velg blant våre godkjente smokk modeller i forskjellige farger og former og våre tilhørende smokkbån som bidrar til å holde smokken på plass. Stort utvalg, kjøp din nye Sykkelbib i dag! Utvalg av smokker hos Luxplus.


Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vi har str som passer fra nyfødt til barnet ikke lenger trenger smokk.


Bibs smokker

Str som kan brukes fra nyfødt og hele smokkeperioden. BPA, PVC og ftalater. Mål: lengde sutt 3cm. Runde smokker er den smokketypen som minner mest om mors bryst.


Enkel bestilling og rask leveranse! Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. En år gammel dansk klassiker i nye farger. Den fineste smokken! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Det store sortimentet rommer helsevennlige smokker med form, lengde og materiale som blir anbefalt av blant annet sykehus, da det er snakk om ventilsmokker som er 1 fri for PBA, PVC og ftalater. Suttedelen i naturgummi er et 1 naturlig materiale som er slitesterkt, mykt og fleksibelt. Nydelig mørk grå smokk fra BIBS. Du finner mange vakre farger på studiomollis.


Barneklær og sko med høy kvalitet, økologiske materialer, brukervennlige og komfortable. Wappadoo Blir kjent med. Bredt utvalg av anatomiske smokker fra Hevea. Billig frakt og rask levering. Til alle som handler legger vi med ekstra smokker.


Jo flere du kjøper, jo flere smokker legger vi med i ordren din. Tusen takk til alle som har handlet hos oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg