fredag 26. august 2016

Elektrisk bil for større barn

Elektrisk bil for større barn

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Vi ser en stadig økning i salget av biler til barn og motorsykler for barn. Elektriske biler og motorsykler.


Lekebiler blir produsert i større kvanta enn før, og prisene har blitt billigere. For år siden var det utenkelig for mange barna å få en elektrisk bil. Jeg husker selv fra da jeg var liten. Våre elektriske biler har de kraftigste batteripakkene og de beste dekkene (som gir best feste). Vi er spesialister på elektriske kjøretøy til barn og tilbyr norges største sortiment.


Vi kan el- bil til barn ! PEG PEREGO er en europeisk produsent og bransjeleder innenfor elektriske kjøretøy til barn som lager meget robuste produkter med høy lekeverdi. Hos Extra-Leker har vi et bredt utvalg av elektriske kjøretøy for barn. For de litt større barna har vi 24V og 48V biler.


Kjøretøy til barn i de fleste farger og varianter. Ute etter barnebiler eller en elektrisk motorsykkel? Norsk Engrosservice har et stort utvalg av elektriske kjøretøy til barn for salg, direkte importert fra nøye utvalgte produsenter.


Biler Elbiler er supermorsmme for barna når det er varmt i været – det er bare å suse rundt med stil! Våre elbiler har fine designs, og er trygge for barna , og minst like morsomme for voksne tilskuere som for de små sjåførene. Når du velger elbil til barn så finnes det en del forskjeller på de ulike modellene som er viktig at du vet om.


En stor forskjell er bilens størrelse. Hvis det er stor forskjell på prisen mellom to relativt like modeller så er det mest sannsynlig slik at den dyrere modellen er mye større. Barnets første el- bil Når man er år gammel, og ser alle de store barna suse forbi på sykler, sparkesykler og gokarts, kan det være vanskelig å følge med.


Elektrisk bil for større barn

Men med en elektrisk bil til barn , kan selv de små være med ute og leke på veien. På alle våre mini atv kan gasshendelen justeres slik at du ikke får presset ut maks hastighet fra maskinene. Dette gjør at barna kan lære seg kjøringen på en tryggest mulig måte. I tillegg har vi et utvalg av elektriske mini- biler i helt virkelighetstro design.


Sendes innen timer. Legg i handlekurven. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Gz Fjernkontroll, dekk med gummibelegg og Soft-Start. Stor 1-seter (Passer også til små barn ) : 130(L) x 71(B) x 53(H) cm.


Elektrisk bil for større barn

Produsert så naturtro som mulig på lisens fra GM. Kommer med ekstra store dekk og krom-detaljer, slik som originalen. GM har derfor godkjent utseendet og.


Elbil, el- bil , elektrisk bil , elbil til barn. V og 1Ah gir en rekkevidde på opptil km. Vi har billige elektriske scootere, el scooter for barn ,. For deg som har elbil Mange fordeler, god hjelp og nyttige tips til en enklere hverdag som elbilist.


Sjekk våre gode salg i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg