mandag 15. august 2016

Utopia badeland alanya

Du kan også besøke et gratis badeland , før du avslutter dagen med en bedre middag på en av stedets restauranter. Utopia World tilbyr gratis transport til stranden. Alle de 5gjesterommene har gratis wi-fi, gratis minibarinnhol en LED-TV og digital-TV. Stor vann park med mange sklier og bassenger!


Drar gjerne dit igjen da mine barn i alderen 8-år alle hadde en kjempe fin dag der!

Er noe for en hver alder der, også voksne. Kargicak og vurdert til av på TripAdvisor. Så ta kontakt med resepsjonen, dersom du ser et hotell som ser ut til at de har et vannland som du synnes ser interessant ut ! BADELAND Alany a Tyrkia GAZIPASA FLYPLASS ofisielt åpnet des. Se alle priser, les mer og gå videre til bestilling.


Planlegg ferien din her. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark.

Les mer og bestill her! Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Its extensive facilities include a Blue Flag private beach with piers, outdoor pools with 15. Dit prachtige hotel is dit jaar geopend en is gloednieuw. Het hotelterrein is ca.


Dit hotel heeft het grootste Aquapark van Alanya en het op na. Badeland Wolfsburg - Trichterrutsche NEU. Located in the luminous ancient city of Syedra,. Utopia er eit badeland som passer for både store og små.


Barn under år : euro Voksne og barn over år : euro I prisen er inkludert opphold for en hel dag , bruk av alle bassenger og miniraftingen på området, ubegrenset mat og drikke - også vin og øl. Mange bassenger, havet, panoramautsikt. Ballantines, JackDaniels osv. Se våre reiser til Alanya her.


Unsubscribe from FLY SKY? Bestill din drømmeferie på ving.

Cancel Unsubscribe. For små og store barn, som liker aktiviteter i vann! Fra havneområdet i Alanya går det mange typer båtturer. De mest populære er badeturene , hvor man besøker alle grottene i området, og her får en som oftes en tur til havs for å jakte på delfiner og flyvefisk. Vi på Nazar har spesialisert oss på hotell som ikke bare er hotell, men også badeland.


Hotell med badeland. På disse All Inclusive-hotell går du inn i en verden av vann som alle vanntilhengere vil elske. Her finnes flere ulike vannsklier – lange som korte, bratte som snirklete samt trakter, rør og bumeranger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg