fredag 23. januar 2015

Gravid uke 38 blogg

Tromsø og er alene mamma til ei Emma Sofie på år På denne bloggen kan du lese om hverdagen vår og ting som. Hei mine kjære lesere. Siden jeg har bursdag i dag måtte jeg dra med meg det inn i dagens bilder, for det er ikke lenge til det er hennes bursdag og.


Dagen i dag startet med at Espen og jeg var på kontroll på sykehuset i Flekkefjor og alt stod bra til med lillemor. Gravid uke 3 og 38. Livmoren vil etter hvert synke ned og det vil oppleves litt enklere å puste.

Noen får problemer med å sove fordi det er vanskelig å finne en behagelig hvilestilling. Egmont Publishing AS. Uke : Vannet går, ropte jeg i telefonen.


Det ble stille i den andre enden, forteller Anne. Lars forteller om den første stunden sammen med lille, vakre Leah. GRAVID UKE Slik ser det ut i magen din etter uker. Denne uken har jeg vært på min første time med modningsakupunktur. Denne formen for akupunktur er ment å modne livmorhalsen slik at fødselens åpningsfase ikke tar så lang tid.


I tillegg har undersøkelser vist at de som får noen timer med akupunktur før terminen gjerne slipper å gå på overtid.

Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. På denne tiden gleder de fleste gravide seg til å bli ferdig med svangerskapet. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Endelig et ordentlig magebilde. Jeg hadde superjentemage ( stooor og bred ), og hadde mye vondt i korsryggen, sov dårlig, tisset hele tiden. Tror vi får masse plager på slutten slik at vi ønsker velkommen til alle smertene på sykehuset. Jeg er snart ferdig med svangerskap nummer og det er helt utrolig å tenke på.


Lars-Kristian skjønner heller ingenting, og for ham har det nok gått – om mulig – enda fortere. TIDLIG STOR GRAVIDMAGE Allerede i uke kom det en synlig gravid mage, slik jeg er vant til at det gjør på meg. Jeg ser jo tvillingene på ultralyd annenhver uke , og kjenner bevegelse fra begge hver dag, men synes fortsatt det er litt sprøtt å tenke på at det er to der inne.


Selv om jeg har hatt en hel del plager opp igjennom, så har jeg sluppet unna noen av de vanlige værstingene som vann i kroppen og bekkenløsning. Pappa kommer en tur i kveld og skal spise middag her, så det blir veldig koselig. I går så ble Tony overrasket med suprise party av kompis gjengen hans hjemme hos oss. Det er uke og dager igjen til din termin, søndag 18. Siden det er mandag i dag så er på tide med en ny gravidoppdatering.


I dag er det fredag 9. Siste oppdateringen dette året!

Nå har jeg passert 9 av graviditeten, det vil si at det kun er dager igjen til termin! Det er ikke lenge igjen til termin, jeg bare håper han snart kommer. Og heiiii første mandagen i permisjon!


Ja, da var jeg altså kommet til det punkt i svangerskapet hvor denne snuppa ikke lenger regnes som prematur om hun skulle bli født, men til termin, et utrykk som brukes fra man er fullgåtte uker på vei, altså når man starter på uke 38.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg