onsdag 14. januar 2015

Kamille te til barn

Stort utvalg av kamille te hos Sunkost. Se hele utvalget her og bestill enkelt i dag! Fri frakt over 19- Rask levering! Hu Hår og Negler. Supermat, Snacks og Barer!

Fordeler med kamille-te : 1. Det kan forklare hvorfor kamillete kan lindre forkjølelse og sår hals. Bruk kald kamillete til å behandle huden hvis den klør og virker irritert. Ved fordøyelseslidelser har kamillete har vært brukt i hvert fall fra 1. Urten virker mildt, men effektiv, og er svært velegnet til bruk på barn.


Glycin beroliger også nervene. I opp til to uker etter at forsøkspersonene sluttet å drikke kamillete beholdt de høyere nivåer av PAH og glycin i urinen. Det kan derfor se ut til at effekten av kamillete kan holde seg en stund etter inntaket.

Den er mild og effektiv, og meget velegnet til barn. SUNT OG GODT: Du har god grunn til å daglig drikke kamille-te. Flavonoider finnes nemlig i de fleste planter, også persille og stangselleri. Apigenin er også vanlig i middelhavsdietten.


Uttrekk av kamille kan også brukes som skyllevann for lyst hår. I folkemedisinen har kamilledamp vært brukt ved forkjølelse, mens kamillete har vært brukt som et beroligende middel og ved fordøyelsesbesvær. Hvis du har hørt om urtete, du har sikkert hørt om kamille te. Slik blir julaften egentlig med små barn : Vi ser for oss lykken, men virkeligheten er ikke slik Alle er trøtte etter å ha stått opp tidlig og har ty­pisk kort lun­ te , rast­løs­het og utål­mo­dig­het som symp­to­mer.


Trekkes tildekket i5-min. Drikk 3-kopper kamille te dagligmellom måltidene. Slapp av med en kopp mild og aromatisk kamille-te. Virker ikke oppkvikkende, og kan derfor nytes rett før sengetid.


Bruksområde: Har du urolig mage, prøv en kopp kamille-te. Tips: Den brukte teposen er velegnet som øyenkompress: Legg en lunken tepose på hvert øye og slapp av noen minutter på sofaen – gjør godt for kropp og sjel! To av artene er mye brukt i folkemedisinen.


Det latinske navnet er Chamomilla recutita. Engelsk: Chamomile.

Foreslått bruksområde. Dessuten er teen beroligende. Urten står imidlertid på listene over urter som bør unngås av disse gruppene. Egentlig de fleste dagligvarebutikker, har det både på kiwi og rema her, og det er ikke butikker med noe voldsomt utvalg sånn generelt. I tillegg til alt dette virker kamille beroligende.


Varm kamillete virker godt hvis du har lettere innsovningsplager. Bruk av kamille har så godt som ingen bivirkninger. Kamille er foreslått mot en rekke plager. Jeg begynte å bli litt lei av nypete og kjøpte en pakke kamille-te for et par uker siden. Har drukket 1-kopper om dagen siden.


Nå ser jeg jo at det ikke var så lurt. Barn i magen Din baby Mer. En daglig behandling av kamille te har omfattende fordeler!


Drikk det for å lette rastløshet, hodepine, fordøyelsessykdom og menstruasjonssykdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg