mandag 19. januar 2015

Hårfrisyrer menn 2018

Flett håret: de fineste flettene! Retinol - mirakelkremen som gir rynkefri hud 5. Bob frisyre: se de fineste frisyrene 6. Finn frisyren som kler din ansiktsform 7. De beste frisørsalongene i Oslo 8.

Hårfrisyrer : De fineste frisyrene for menn nå 10. Ny sesong, nytt hår! Og det perfekte sensommerhåret ser du her!


En av 80-tallets mest ikoniske frisyrer er tilbake for fullt denne sesongen, skal vi tro det franske motehuset Sonia Rykiel. Hårtrendene endrer seg stadig, også for menn. I guiden under forteller ekspertene om hvilke herrefrisyrer som er i vinden nå om dagen.


Men ikke alle foretrekker å banke, slik at de kan gjøre et alternativ uten.

I dette tilfellet er hår midtskill stablet i siden eller i midten, også, med sitt bøyd innover. Eldre kvinner med god sans for stil vil sette pris på fordelene og appell av en kort scene. Er du mann og har lyst på noen nye idéer til hårfrisyrer ? Her får du se én mann og noen stilige frisyrer!


Som oftest deler vi hårtips til damer her, men da vi kom over denne videoen med stilige hårfrisyrer til mannfolka måtte vi bare legge den ut! Her kommer årets første trendrapport. Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige?


Ikke noe problem - her er Norges største galleri over frisyrer på nettet. Her kan du finne en frisyre som passer til deg, eller en frisyre som kan gi deg inspirasjon. Krøller eller glatt hår, rødt hår eller blondt hår?


Dette var jo IKKE kult før, men det er jo mange stiler som har kommet tilbake som kanskje ikke har vært sett på som så in tidligere. Vi kan jo for eksempel nevne Birkenstock-sandalene som bare sykepleiere gikk med før, som plutselig ble skikkelig trendy. Når du har funnet ansiktsformen din, kan du begynne researchen på hvilken hårfrisyre som passer akkurat deg.


Men for all del - hvis en eller annen skriver at jenter med firkantet ansikt ikke burde ha langt hår, så synes vi du skal blåse i det og la håret vokse. Ingen har noe som helst med verken hvordan du ser ut eller hvordan du vil se ut. Velkommen til den mest populære korte frisyrer nettsiden!

På dette nettstedet finner du de vakreste korte frisyrer for øyeblikket. Du har en lang frisyre og du ønsker en ny idé å prøve en kort frisyre så må du ta en titt på våre nettsider! Den er skarp i starten men blir fort rund og varer lenge.


Duftsammensetningen viser tydelig at dette er en parfyme som er unik og spennende. Vi anbefaler alle å gå hjem og prøve forskjellige skiller foran speilet. Du ser effekten på Elizabeth Banks på bildet helt øverst i saken.


Den utdaterte klippen hjelper heller ikke, og lengden får håret hennes til å se tynnere ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg