fredag 30. januar 2015

Ariston oppvaskmaskin starter ikke

Stort utvalg av Starter hos Boozt. Alltid gode priser! Kjøp Starter hos Boozt. Boozt har 6kvalitetsmerker og enkel retur!


Se nærmere under “Feiltype” - blink = luken er ikke ordentlig stengt. Symptomer på feil: vannet blir ikke oppvarmet, er tøyet vasket i kaldt vann eller vaskeprogrammet starter ikke.

Problemer med lager og pakninger i Ariston -maskinen. Videre kan maskinen ikke betjenes, ellers vil den fungere for slitasje. Tørreproblem( det slår ikke på) Varmeelementet har blitt ubrukelig eller dets tilkoblinger har blitt skadet. Evaluer arbeidet med varmeelementer av tørking og kjeder, som kobler det til den elektriske regulatoren.


Se i brukerveiledningen for detaljerte instrukser for å deaktivere denne modusen. Hvis det oppdages en feil, fjern den. Sjekk at forrige syklus ikke er i gang. Hvis en syklus fortsatt er i gang, må den avbrytes før du programmerer neste syklus.


For å avbryte syklusen, les avsnittet om avslutting av sykluser i brukerhåndboken.

Noen så kanskje min første, og dels flaue(på flere måter) post tidligere i kvel hvor det viste seg at en sikring hadde gått. Uheldigvis var visst ikke det på noen måte slutten av problemene. Vi hadde også på en vaskemaskin før dette skjedde i går. Noen timer etter jeg oppdaget sikrin.


Oppvaskmaskinen starter ikke Det kan være mange årsaker til at oppvaskmaskinen ikke starter ”, sier Widercrantz. Alt fra at den ikke får strøm, eller ikke tar inn vann, til at elektronikken er gåen”. For å tømme vannet manuelt se instruksjonen nedenfor (Nødtømming).


Prøv å åpne døren igjen etter at du har tømt ut vannet. Vaskemaskinen starter ikke. Går det an å slå på maskinen, men ikke vaskeprogrammet kan dette blant annet skyldes at døren ikke låses, eller at det er noe feil med datamaskinen som kontrollerer maskinen, sier Widercrantz.


Det kan også være i sammenheng med andre ting i denne artikkelen. Programmet starter ikke : Kontroller at støpselet er satt riktig inn og at sikringen ikke har løst ut. Kontroller at døren er skikkelig lukket og at det riktige programmet har blitt valgt og startet. Dørlåsen er ødelagt, så enheten starter ikke programmet, slik at det ikke blir flom.


Innløpsfilteret eller innløpsslangen er blokkert av forskjellige urenheter som finnes i kranvann. I dette tilfellet må du skru av slangebåten, sørg for at den ikke er klemmet og i god stand. Skyll deretter det og beskyttelsesnettet under godt trykk. Hvis vi prøver og fortsette programmet så står den bare og durer og ikke vil sentrifugere.


Måtte tappe vannet utover hele gulvet (har heldigvis sluk rett ved siden av).

Når vi tok ut klærne sentrifugerte den som før. Tok i mindre klær, faktisk bare et plagg. Påse at utsatt start -funksjonen er deaktivert. Noen her som vet hva jeg skal trykke på for å få den opp? Haster litt, og synes egentlig det er ganske flaut at jeg ikke vet hvordan jeg skal få ordnet det.


Har jo vasket klær med andre vaskemaskiner før, og det har ikke vært noe problem. Kjølekurs Hvitevareteknikk i samarbeid med Elektronikkbransjen og Serviceutvalget for alle leverandører, holder grunnleggende kurs i kjøleteknikk for bransjen, følg med på våre hjemmesider for datoer og påmelding. Må vel ringe service telefonen, men jeg bare lurte på om noen har noen tips jeg kan prøve først. Det er en UPO komibinert vask og tørk - ny i februar. Jeg har en Siemens oppvaskmaskin.


Vet ikke hvor gammel. Når jeg starter den, så går den som vanlig i sekund ca, til den skal ta inn vann, så stopper alt opp. Slik fungerer oppvaskmaskinen din.


De fleste tenker ikke over hvordan en oppvaskmaskin faktisk fungerer – de bare setter inn det skitne serviset, velger program og trykker på start. Det er faktisk en hel vitenskap bak konseptet – selv om Howstuffworks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg