onsdag 28. januar 2015

Emmaljunga nxt90 dekk

Sportsvogndelen har mulighet for full liggestilling med god romslighet. De første seks månedene bruker du den lune og romslige bagen (selges separat). Justerbart fjæringssystem gir vognen fantastisk trillekomfort.


Lillemann trives godt oppi den også. NXT er Emmaljungas nyeste modellinje med moderne og funksjonelle barnevogner med lekkert og stilrent design.

Understell og liggedel har lik utforming for begge varianter. NXThar ergonomisk sittedel. Komplett hjul med felg og dekk. Kjøp allt for baby och barn! Levering uten toll og mva!


Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Mulighet for avbetaling.

Emmaljunga ønsker å tilby best mulig kvalitet til den beste prisen. Her finner du søskenvogn, kombivogn, paraplytrille, joggevogn og mye mer. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.


Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Veldig behagelige håndtak i skinn, og veldig god å trille. Sett med luftfylte dekk.


De svingbare hjulene foran kan låses for behagelig trilling på rette strekker, og hjulene kan enkelt tas av, Feks ved transport i liten bil. Enkel installasjon på vognens understell. Grovt trinn håndterer vanskeligere. Vær oppmerksom på at denne varen kun er tilgjengelig i følgende butikker: Slependen, Ski, Jessheim og Stavanger. Ta med småen på turer i byen med NTXChassis i Svart Outdoor AIR fra svenske merke Emmaljunga.


Høydejusterbar styret. Hjulet klikkes enkelt på plass.

Prisen gjelder stk hjul, inkludert dekk , felge och slange. Babyhouse er en barne og baby butikk. Vi var superfornøyde med bagdelen i vinter. Ja, vognen ble tyngre å trille etterhvert, men med litt smøring ble den god som ny.


Jeg vil også si at ryggen er litt kort. Denne kan forlenges med en addon til 3kr noe vi vurderer. Du finner alt fra snøhjul til en varm og koselig vognpose. Svenskproducerte barnevogner av høy kvalitet fra Emmaljunga. Vognen er tilpasset det nordiske klimaet og kan bygges sammen på smarte måter å få en drømvogn.


Hjemleverte dekk rimelig fra vår nettbutikk. Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg