tirsdag 6. januar 2015

Kongeparken hotell landstreff

Egen hulls golfbane ved hotellet. Gåavstand til Bryne sentrum. Direkte forbindelse med flybuss. Bryllup, jubileum eller dåp. Minnestund eller konfirmasjon.

Kjent for sitt gode kjøkken. Bekreftelsen kommer med en gang. Garantert beste pris. Sammenlign Hotell -Sammenlign 2Bookingsider fra over hele verden.


Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Vi har våre egne dyktige vakter, Røde Kors som sirkulerer hele vårt område døgnet rundt denne helg. Våre priser er derfor noe dyrere enn de ellers er i sommersesongen.

Hotellet tilbyr lokal mat, en stor hage, gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering. Velg mellom sjarmerende, familievennlige kroer eller hotell. I alle pakkene er selvfølgelig inngang til parken inkludert i prisen.


Her kan du velge mellom overnattingssteder en liten kjøretur fra parken. Er russ i år, og skal difor til kongeparken og festa rævo av meg. Lurte på om nokon visste om hotell som ligg veldig nærme det.


Eg hatar å ligga i telt, så om det ligg eit hotell min fra kongeparken , vel eg heller da. Jeg selger en ordinær billett til landstreffet i Stavanger. Disse har overbygd terrasse som er møblert. Alle hytter har Altibox innlagt og sørger for gode nett og tv signaler.


Det er køysenger på hvert soverom, hvor det er halvannen seng nede på det ene rommet. Her har vi drevet hytteutleie og campingplass for Stavanger og Sandnes området i over år. Hos oss behandles alle likt, uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hvilken farge du har på russedressen! Brumles Familiekort er den perfekte gaven til hele familien!


Kortet er fylt med opplevelser, familieti og mange fordeler - til en fantastisk pris! Bestill drømmeferien med Agoda.

Moderne spa i Norges vakre skjærgård. Kystperlen du lengter tilbake til. Super Hotellopphold med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Men fortsatt er det flere ting som ikke stemmer!


Veldig mye tenåringer som jobber der og som knapt kan svare på spørsmål. Noen som ikke skal på LS lengre og kan gi hytten på kongeparken camping til russegruppen min på personer? Vi har til hensikt å skape en trygg arena for russefeiring, uten kjøpepress og høye billettpriser. Vi har ikke personlige økonomiske hensikter, men har fokus på å gi deg og dine venner det beste fra russetiden innenfor trygge rammer. Kongeparken har helt klart blitt bedre enn hva den var for noen år siden.


Dette er et fantastisk og unikt sted for å arrangere et av landets største russefestivaler med 10. I disse idylliske omgivelsene samles flere tusen festglade russ som endelig skal feire avslutningen på 13. Landstreff Fredriksten er på historiske Fredriksten Festning i Halden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg