tirsdag 20. januar 2015

Svensk krydderkake

Svensk krydderkake

Santa Maria har nå kommet med en ny serie økologisk krydder, som er av ekstra god kvalitet. Krydderet er Fairtrade-sertifisert. Server den i tynne skiver eller med smør og brunost. Oppskrift på krydderkake i brødform.


Kaken blir ekstra saftig og god med rømme. Den holder seg godt i kjøleskapet, og kan bakes i god tid før jul. Kaken inneholder ikke egg, og deigen er rask å røre sammen.


Annonse: Bakeren og Kokken Hei dere! Jeg fikk tips av en leser om å tilsette litt hakket, mørk sjokolade i deigen. Snart er det fredag igjen, og her har du et supert tips på hva du kan lage den kommende kalde, fine januarhelgen.


Surmelk gjør kaken ekstra myk og god. Bakte denne i dag, er akkurat ferdig med det første kakestykket. Denne oppskriften var midt i blinken! Utrolig god og kjæresten var kjempe fornøy det er sånn er krydderkake skal smake. Kransekake er vel festkaken over alle festkaker.


Populær som den er passer kransekake til 17. Ingredienser: 1g smør eller margarin 2g brunt sukker egg dl rømme eller surmelk dl hvetemel ss malt kanel ts malt nellik ts malt ingefær ts bakepulver ss tyttebærsyltetøy Tilberedning: Små biter smaker best. For å få nok til de tre. Svensk krydderkake. Deilig krydderkake oppskrift!


En av ODENSEs grunnoppskrifter. Veldig godt og enkelt å lage. Glutenfri oppskrift (uten hvetemel). Selv om jula handler mye om tradisjoner, er det gøy å skape nye! Disse søte cake popsene, eller porsjonskaker formet som kjærlighet på pinne, er perfekt å pynte som små nisser, snømenn eller andre morsomme julemotiver.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Før i tiden måtte man ha slag kaker til jul. I dag er ikke antallet så viktig, men julebakst er en tradisjon vi ønsker å ta vare på.


Se alle oppskriftene på kakene vi må ha til jul. Saftig krydderkake Dette trenger du til langpanne: 2g smør 6g sukker ts kanel ts natron. Innrømmer barn fra affære. Kaker - Er du en kakemons så har du kommet til riktig nettsted. Her på mineoppskrifter.


Knus kjeksen og bland den med smør og kanel, gjerne i food processor. La maskinen gå til alt er finknust og blandet. Sett formen uten bunn på et serveringsfat og ha kjeksmassen oppi.


Stekes på midterste rille i minutter ved 1grader. Men ostekrem oppå så er slår den veldig an. Jeg har ei god oppskrift på krydderkake.


Når du trenger en sjokoladekake til de spesielle anledningene, så er denne sjokoladekaken et ypperlig valg. Den er rik på intens sjokoladesmak og kan på en enkel måte pyntes som en festkake. Første gang jeg har sett en oppskrift som er nesten lik min.


Svensk krydderkake

Fant min i kokeboken Rosendals Tregårdscafe. En fantastisk svensk kokebok. Jeg bruker i tillegg kardemumme i mine peppekaker, og har ikke natron i. Kjevler deigen så tynn jeg kan, og får herlige sprø tynn peppekaker som er verdens beste for meg.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Svensk krydderkake

Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg