mandag 19. januar 2015

Avdelingsleder lønn kommunen

Hovedtariffavtalen regulerer lønns- og arbeidsvilkår. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon. Særavtaler Sentrale særavtaler er tariffavtaler som omfatter ett eller flere spørsmål som ikke er omhandlet i hovedtariffavtalen. Jeg har søkt på en stilling som avdelingsleder ved en bolig i helsesektoren i kommunen. Jeg er utdannet vernepleier, har ti års ansiennitet.


Jeg forstår det sånn at sannsynligheten er stor for at jeg får denne stillingen. Det jeg lurer voldsomt på er hva man kan forvente lønnsmessig. Særlig er gapet stort mellom lederlønningene og lønna til vanlige ansatte i enkelte kommuner. Se hvordan det er i din kommune her. Ny årslønn for Avdelingsledere grunnskole gjeldende fra 1. Garantilønn for Avdelingsleder grunnskole er pr.


Lone Hansen er leder for salgsavdelingen i Visma SmartSkill AS. Hun har jobbet med kundepleie for å bistå ledere i kompetansebygging med Veilederen. Lone har års erfaring fra helse og omsorg i kommunen , både som miljøterapeut, avdelingsleder , virksomhetsleder i sykehjem og omsorgsboliger samt i Rådmannens ledergruppe. I de senere år har vi sett en klar tendens til en utflating av lederstrukturen eller en to-nivå modell der virksomhetsledere rapporterer direkte til rådmannen. Det er derfor vanskelig å gi en total oversikt over lederstrukturen i kommunene.


NSFs lønnspolitikk handler om å sette mål for lønnsutviklingen til våre medlemmer, prioritere og fordele, samt utvikle virkemidler for å nå målene. Sjekk hva ingeniører tjener i NITOs lønnskalkulator! NITO lager Norges mest utfyllende lønnsstatistikk for ingeniører og teknologer. Du kan sammenligne gjennomsnittslønn med ingeniører med annen ansiennitet og alder, avtaleområde og region. Tabellene ble rettet 11.


Det er et krav at det dreier seg om goder eller ytelser som det er vanlig å regne som en del av lønnen og som inngår i beregningsgrunnlaget for feriepenger, skatt og trygdeytelser. Lønn , alle ansatte. Søk etter nye Fagleder lønn -jobber. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16.


Vet ikke om det er sammenlignbart, men jobber som avdelingsleder i kommunen. Utdanning er på master nivå og jeg har års leder erfaring. I fjor sa hun opp en fast jobb i Elverum og flyttet til Engerdal.


Nå er Julie assisterende avdelingsleder og den eneste sykepleieren i hjemmetjenesten – og Engerdal kommunes lavest lønnete sykepleier. En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. Det er likevel ikke alle vederlag eller godtgjørelser som skal regnes som lønn etter allmenngjøringsforskriftene.


Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet. Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi.


Er du ikke fagorganisert, lønnes du etter hovedtariffavtalen for LO Stat, Unio og YS Stat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg