torsdag 22. januar 2015

Kopiering av bilder

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Kopiering av bilder er kun mulig dersom originalbildet er opp til 20×cm.


Bli inspirert av hva vi har gjort for andre!

Her viser vi frem løsninger vi er stolte av å ha fått være med på. Vi deler idéer og kunnskap rundt hvordan du får best mulig resultat og spennende løsninger på trykk. Her finner du våre kataloger, nyheter og FAQ.


Bare tilpass og beskjær bildet akkurat som du vil ha det, så tar vi oss av resten. Eller du kan gjøre det selv, og printe bilder rett fra datamaskinen. Det viktigste er tross alt at det blir et perfekt resultat. Sett i lys av at målet er å digitalisere bilder så bildene kan deles og kommenteres av andre har artikkelforfatteren helt rett, flatbed skannere med lys i lokket er mer enn tilstrekkelig til denne oppgaven. Mange bilder som ligger i skuffer og skap har en historie å fortelle.


Har du videokassetter, smalfilm, negativer eller dias som ligger i skuffer og skap?

Eller har du gamle bilder som trenger en oppfriskning? Vi reparerer, reproduserer og frisker opp dine ødelagte, ripede, falmede gamle bilder for deg. På denne måten gir vi nytt liv til gamle minner - noe som gir ekstra mye glede for fremtiden.


Vi tar imot de gamle bildene dine og behandler dem med respekt og forsiktige hender. De gamle slektsbildene forteller noe om tidligere tider, og er en viktig del av familiens historie som skal videre til generasjonene som kommer etter. Når vi skanner skadede bilder og lager restaurerte kopier, blir det bilder som skal vare i mange tiår framover.


Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut!


Gratis bilder og videoer du kan bruke hvor som helst. Pixabay er et levende fellesskap av kreative mennesker som deler bilder og videoer uten copyright. Alt innhold blir gjort tilgjengelig under Pixabays lisens, noe som gjør bildene trygge å bruke uten å måtte be om tillatelse eller kreditere fotografen. Dette gjelder også kommersielt bruk. Så betyr jo også kvaliteten mye.


Fakta er at mange feiler på kvaliteten bl. Bildene blir flate, har dårlige skygger eller simpelthen feil farger. Okey, okey – dette er ikke unikt for digital fotofremkalling.


Denne fremgangsmåten fungerer også når du importerer bilder fra digitalkameraer og SD-kort.

Påse at du har den nyeste versjonen avpå Macen. Importering av bilder til Mac krever12. Bruk av bilder fra internett Alle bilder er i utgangspunktet noens eiendom. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Mange tenker at de kan finne et bilde på nettet når de trenger en illustrasjon til nettsiden sin, menighetsbladet, et gudstjenesteprogram eller lignende. Mange gjør det uten å tenke eller være klar over at de fleste bilder som ligger ute på nettet har kopirettigheter. Det vil si at det ikke er lov til å kopiere bilder uten å spørre eieren av. Kvalitet er det viktigste, men det skal aldri være et økonomisk hinder for deg som kunde.


Filmservice ønsker å yte den beste servicen og samtidig levere dine digitaliserte filmer og bilder i høy kvalitet til en fornuftg pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg