mandag 26. januar 2015

Mariusgenser herre strikkepakke

Genser til herre , strikket i Peer Gynt. Strikkepakke med garn og oppskrift. PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull. Spesielt velegnet til å strikke store herreplagg.


Tynn Alpakka Ull inneholder alpakka og ull.

Marius genser med rundt bærestykke. Lett som ull - varm som alpakka! Myk og holdbar kvalitet som passer godt til både liten og stor. Pakken inkluderer garn og mønster.


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Denne var superfin. Begynte på min første mariusgenser for litt siden i alpakka men jeg rekket alt opp igjen da jeg var halvveis.

Veldig ekkelt garn å strikke med som nybegynner. Nå har jeg begynt på nytt med Merino extra fine og det går så mye bedre. Det blir så pent og lett og se mønster. Flott blogg du har.


Kjøp originale strikkepakker fra Garnius. Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Alle Rauma Collection strikkede plagg er laget i 1 norsk ull og har en 1 norsk produksjon. Bla i bildene, og finn din favoritt! Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse.


Oppskrift sendes per e-post. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. Når du bestiller en strikkepakke får du en pakke med garn og oppskrift. Antall garn blir automatisk justert etter hvilken størrelse du velger.


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.

Hvordan montere en mariusgenser , eller en hvilken som helst strikkegenser. Steg for steg vises de ulike trinnene av monteringen. Kommenter gjerne om du har noen spørsmål!


Tradisjonsrik og populær som aldri før! Her har vi funnet frem noen strikkegensere som er inspirert av dette, og husk at når du ser på dem kan du lett bytte strikkegarn slik at du får den fargekombinasjonen du selv ønsker! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Du kan enkelt endre farger selv. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg