torsdag 8. januar 2015

Forkjølet baby 3 uker

Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Jenta vår blir uker på onsdag, og siden tirsdag i forrige uke har hun vært så tett i nesen at det høres ut som hun har pustevansker.


Her i huset var mini stup forkjølet da hun var uker.

Dere som har hatt barn med RS virusinnlegg11. Har en baby på snart uker som er smittet med forkjølelse av sin. Derfor er det viktig å holde luftveiene åpne når babyen er forkjølet , sier farmasøyt ved Komplett Apotek, Kari Sivertsen. Tett nese hos baby - Det er heldigvis ikke så ofte at spedbarn blir forkjølet , men når de blir det er det kanskje særlig nesetettheten som er plagsom. Stakkars jenta mi på uker er blitt skikkelig forkjølet , grønt snørr og surkling nedover brystet.


Og så er hun som sagt bare uker gammel! Jeg er selvfølgelig en kjempebekymret mamma, og skal til legen med henne nå om en time.

Jeg har aldri hørt om så små babyer i min omkrets som har vært syke. Har en liten en her på uker som grynter og høres hes ut når hun gråter og hoster. Er med andre ord blitt forkjølet.


Spør fordi hun er så liten - er det farlig? Jeg pleier aldri å bli syk, men nå har jeg søren meg vært forkjølet i over uker og meker ingen fremgang i friskningsposessen! Kan dette være alvorlig?


RS-virus er et forkjølelsesvirus som neste alle barn kommer i kontakt med tidlig i livet. Forkjølelsen går stort sett over av seg selv i løpet av 7–dager. Hosten kan imidlertid vare i tre uker eller mer. Dette gjelder spesielt de aller yngste og eldste.


Gjennomsnittsjenter veier omtrent 4. Guttene er gjennomsnittlig noe større med 4. Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde. Normalverdiene for jenter er vekt mellom 2. Dersom du ikke har sluttet å hoste etter uker.

Min baby på uker er forkjølet (smitta av storebror, desverre nesten uungåelig) Drypper med saltvann. Barnet mitt har magesmerter – hva gjør jeg? Gråteperiodene starter når barnet er til uker gammelt. Problemet forsvinner vanligvis når barnet er rundt måneder.


Så godt som hele befolkningen rammes en eller flere ganger i året av forkjølelse. Barn har 7-forkjølelser i året, mens voksne har ca. Barn fra et halvt til år rammes spesielt ofte. Spedbarn (under måneder) blir sjelden forkjølet.


En vanlig forkjølelse går normalt over av seg selv etter en ukes tid. Forkjølet baby : Min baby på uker er forkjølet (smitta av storebror, desverre nesten uungåelig) Drypper med saltvann i nesa hvis hun er tett og har hevet hodeenden i senga og i vogna. Hun nyser ut en god del grønt snørr.


Høy feber er vanlig den første uken , mens hosten kan vedvare i to uker. Det kan ta mer enn to uker før du føler deg helt frisk etter en influensa. Livsstil kan forebygge forkjølelse og influensa. Selv om vi ikke blir immune mot forkjølelse eller influensa, kan livsstilen vår påvirke om vi blir forkjølet oftere enn andre.


Det tar til uker fra barnet er smittet til sykdommen bryter ut. Kusma smitter via nærdråpesmitte eller direkte kontakt. Symptomer: Feber og hevelse av spyttkjertlene.


Hevelsen varer i 7-dager og kan være smertefull. Diaré hos barn går som regel over i løpet av en uke , men kan føre til væsketap hos barnet. Det er som oftest spyttkjertlene som rammes, men viruset kan også gi sykdom i testikler og hjernehinne. Det viktigste du kan gjøre for å forebygge dehydrering, er å gi barnet rikelig med drikke straks barnet får diaré.


Du behandler feil sykdom. Vanlig forkjølelse kan lett forveksles med andre lidelser, som for eksempel bihulebetennelse og allergi. Har du vært forkjølet i flere uker uten å bli bedre bør du oppsøke lege for å få avklart om det egentlig er noe annet som feiler deg.


Virusene angriper slimhinnene i nese og luftveier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg