tirsdag 24. desember 2019

Oppskrifter med kulturmelk

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.


La våre oppskrifter inspirere deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Her er oppskriften på kjempegode, grove muffins. Smaker aller best lunkne, gjerne med en salat ved siden av, men er også flotte å ha med på tur eller ha som en god overraskelse i matboksen. Som topping bruker du bare den kremosten du liker aller best og p ynt gjerne med en halv sherrytomat. Denne oppskriften gir ca muffins. Oppskrifter med Kulturmelk.


Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer. Biola, kefir og kulturmelk.

TEMA: SYRNET MELK I BAKING OG MATLAGING. Syrnet melk egner seg spesielt godt til baking, fordi melkesyrebakteriene i syrnet melk påvirker stivelsen i mel slik at den tar opp mer væske. OPPSKRIFTER MED Kulturmelk. Sjokolademuffins med appelsin- og mandelkrem.


Når du lager vafler med kulturmelk kan du kan fint droppe både bakepulver, natron og egg fordi kulturmelken fungerer som hevemiddel i seg selv. Kulturmelk gir også vaflene en fin, syrlig smak som gjør at de egner seg godt med søt topping. Prøv for eksempel pisket krem og kirsebærsyltetøy.


Bruk gjerne kommentarfeltet nederst siden hvis du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften på grove hverdagsvafler med kulturmelk. Saftig krydderkake med kulturmelk. Flere sorter kjøtt kan brukes.


I denne oppskriften fra Formiddagskokken i NRK Trøndelag er det brukt hjortebog. Se også video med steg for steg og serveringstips. Lapper med kulturmelk. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kulturmelk som ingrediens Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 1gram av oppskriften , samt pris.


Klikk på oppskriften for å se mer. Matpakkebrød er et sunt, ekstra grovt og saftig brød med hvete, rug, havregryn, havrekli og kulturmelk.

Grovbrødet holder deg mett lenge, og passer fint til lunsj i hverdagen. Tusen takk til Rikke Stormoen – som driver Polly’s Tearoom i Halden sammen med sin søster – for oppskriften. Dette trenger du for å lage ca. Sett stekeovnen på 2grader varmluft og kle noen stekebrett med bakepapir. I den siste halve dl skummet kulturmelk blander du inn natron.


La natron bruse ferdig i melken før den tilsettes resten av røren. Ikke rør mye etter at natronmelken er tilsatt, for da blir vaflene seige. La røren svelle litt før steking.


Stek vaflene i varmt vaffeljern. Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør.


Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg