mandag 16. desember 2019

Overvektig 10 åring

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Overvektig som - åring. Nå er jeg kilo lettere enn for to år siden.


Jeg begynte å bli overvektig fra -årsalderen. Dattern min er litt overvektig , det vil si ganske rund i forhold til høyden. Hun omtaler seg selv som tykk og er litt flau over det.

Hun er relativt småspist og kresen men det hun spiser inneholder en del fett, f. Jeg prøver forsiktig å antyde at hun bør spise mer grønt og. Faktisk skal man helst ha litt fett på kroppen: -prosent av en manns kroppsvektbør være fett, mens -prosent av en kvinnes kroppsvekt skal være det. Kroppen trenger litt fett, til isolasjon og til produksjon av enkelte stoffer.


Jeg har en datter på år som er overvektig. Hun siger mer og mer ut og jeg er bekymret for at dette bare skal fortsette. Dersom du lurer på om barnet ditt er overvektig , må du se på barnet over tid – ikke om det legger på seg litt et par måneder.


Når vi behandler fedme hos barn er vi ikke så opptatt av om vekta viser et kilo opp eller ned.

Vi er opptatt av hvordan vektutviklingen ser ut de siste månedene og det siste året. Statistisk sentralbyrå (SSB) har trukket skolene slik at utvalget er representativt på nasjonalt og helseregionalt nivå. Bare nektet aktivt at sitt barn skulle delta. De som ikke deltok var tilfeldig borte på måledagen (sykdom, reiser, annet). Det er som min - åring.


Og hun er helt klart litt kraftig. Norge, (åringer. )og jeg lurer på om noen kommer på et godt rettsalsdrama? Jeg tenkte på Nokas, men d. Hei Jeg skrev inn her for et halvt år siden ang min datter som fikk beskjed av legen om at hun var overvektig og at hun skulle kutte ned på matinntak og ikke spise kveldsmat osv. Når barnet veies på helsestasjonen, plottes vekt og lengde inn i percentilskjemaet, og helsesøster får vite barnets kroppsmasseindeks (KMI). Hver femte - åring er overvektig.


Barn sitter mer i ro nå enn tidligere, og da stiger også gjennomsnittsvekten. Blant fjerdeklassingene er prosent overvektig. Var for feit - Frikjent for samleier med - åring. Den pedofilitiltalte 36- åringen ble frikjent for flere tilfeller av vaginalt samleie med en liten jente på grunn av sin fysiske korpulens.


Når de står ovenfor et problem de ikke klarer å løse, vil mindre barn gjette på løsninger, eller velge å ikke forholde seg til det. Er desverre som mange andre, overvektig.

Fette har lagt seg spessielt rundt låra ogg magen. Dersom - åringen din har en mobiltelefon kan det være lurt å inngå en avtale med barnet, om at telefonen skal ligge på et annet sted enn på soverommet ved leggetid. Da kan man unngå at barnet blir fristet til å ta opp mobilen i stedet for å sove, sier Bones. Ved å hjelpe barnet ditt ned i normal vekt gir du barnet ditt muligheten til et sunt og godt liv.


Karla Keltons historie er dog litt annerledes og det kan godt hende at denne inspirerer deg til å prøve noe annet enn diettene som er på moten akkurat nå. Den amerikanske 35- åringen hentet nemlig sin inspirasjon fra 70-tallet … og det tok ikke lang tid før de som tvilte fikk sjokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg