torsdag 26. desember 2019

Sunn middagsplan uke

Sunn middagsplan uke

På tide med en ny middagsplan til dere. Så glad jeg blir av å høre at middagsplanene er til inspirasjon er mye brukt. Mange har også savnet innleggene, så her kommer vår middagplan for den kommende uken.


Sunn middagsplan uke

Bruk litt tid på planleggingen, lag handleliste og gjør en storhandel på mandag, det gjør virkelig susen! Vi lager for eksempel ofte store porsjoner chili con carne som vi legger i fryseren, slik at de bare behøver å varmes noen minutter. Vi prøver også å bruke litt tid i helgen til å bake brød eller rundstykker, sier Uldahl. Typisk nok har jeg vært dautrøtt når klokka har ringt hver morgen denne uka. Men i dag når jeg endelig skulle sove litt utpå, våknet jeg kl - lys våken!


Da var det bare å stå opp og sette på kaffen og tenne i ovnen. Den deilige morgenstunden ble brukt til middagsplanlegging for kommende uke. MIDDAGSPLAN UKE 14. Mandag: Thaisuppe med kylling.


Sunn middagsplan uke

Altså, denne er så god! Kjør alle ingrediensene bortsett fra sukkererter, minimais og kyllingen i stavmikseren. Da blir suppen fløyelsmyk i konsistensen og lettere for de små å spise. Genial måte å få inn fler fargerike grønnsaker i gapet!


Middagsplan for hele uka. Jeg prøver å tenke på menyen ja, men ikke alltid jeg får til fisk mer enn gang i uken , men skal teste ut noe mer på hvit fisk! Vi er klare for ny uke ! Vi vil ha gode, kjappe og enkle middager hver dag.


Og det er ikke så vanskelig som det høres ut. Det krever bare litt planlegging. Du starter planleggingen ved å lage en ukesmeny. Vi legger ut en meny med digge middagsretter hver mandag. Noen av rettene er nye, mens andre må vi bare lage igjen fordi de er så.


Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Hvis du går inn på kalenderen, ser du kjapt hele ukens middager. Du kan også kopiere en ukesmeny over til en annen uke , så slipper dere å finne på kruttet hver eneste uke. På denne måten får dere en fin oversikt over hva dere faktisk spiser, og det kan bli lettere å få en variert og sunn middagsuke.


Sunn middagsplan uke

Last ned Min Familie-appen til. Vår ukers middagsplan. Så flink du er som setter opp for uker om gangen, jeg klarer bare to. Ukene flyr og vinterferien nærmer seg slutten og mars måned.


Som dere ser er det nok en gang ei sunn uke. Med en middagsplan kan hele familien bestemme ukens middager, og hvis du også laster ned SunnStart handlelisten (gratis PDF) kan du gjøre hele ukeshandlingen på èn dag. Bare tenk hvor mange slitsomme turer til butikken det sparer deg for! Med god planlegging av middagene deres kan dere også bidra til mindre matavfall.


Spesielt om man begynner å gå lei eller kjører seg fast på det samme innholdet uke etter uke. Minstemann elsker frukt, og da er det klart at det alltid må være et godt utvalg i den grønne skuffen. Egg spiser vi også mye av! Alle bør få muligheten til å nyte deilige, interessante, hjemmelagde, og sunne matretter, ikke sant? SpisRiktig handler om å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan.


Denne uken har Erik også fått vært med og bestemt hva vi skal ha til middag. Forrige uke glemte vi helt og lage middagsplan , så da tok vi det litt på sparket! Men er kommer Renate og Erik sin meny for uke 4! Det går så mye kjappere når man vet hva man skal ha fra dag til dag! Her er min middagsplan for neste uke : Røkte kjøttpølser av kalkun, poteter og kålrabistappe.


Stekt laks med ris, grønnsaker og parisiennesaus. Fiskepudding i hvit saus med bacon, poteter og grønnsaker. Nå kjenner jeg det skal bli litt deilig å komme tilbake til sunnere kost, selv om det blir kortvarig. For til helgen skal vi bort igjen, og er overlatt til andres vurdering av sunn mat.


Denne uka kommer middagsplanen seint, og det er bare to dager jeg skal lage middag. Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra SignalListen. Her noen eksempler på kjøpssignaler og endring siden kjøpsssignal iht.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg