onsdag 25. desember 2019

Vaniljekrem

En deilig vaniljekrem smaker godt sammen med frukt og bær. Du kan også bruke den som fyll i kaker, men ha da gjerne litt gelatin i kremen. Super vaniljekrem ! Aldri mer pose på meg heller! Jeg er en sånn som får vann i munnen bare jeg hører ordet vaniljekrem.


Jeg nevner: Linser, napoleonskake, fruktterter, fyll til kringler og profitorolls, fyll i bløtkaker – med masse mer.

Hjemmelaget vaniljekrem , også kalt eggekrem, er godt til desserter, boller og kaker som for eksempel eplekake. Skal du bruke vaniljekremen i pavlova eller verdens beste blander du den med dl pisket kremfløte. Vaniljekrem er kjempegodt som fyll bl.


Oppskrift på vaniljekrem med fløte. Her kommer en bra oppskrift som du kan følge. Det er enkelt å lage også. Dette er en grunnoppskrift.


Ekte hjemmelaget eggekrem er fløyelsmyk og ekstra fyldig og god på smak.

Få ting slår klassiske skoleboller med hjemmelaget vaniljekrem og toppet med melis og kokos. Tips: Som variasjon kan du toppe bollene med rørte bær eller syltetøy i tillegg til vaniljekremen. Skolebrød eller skoleboller er alltid en klassiker å få servert. Med ferdig vaniljekrem er det ekstra enkelt.


Av denne oppskriften blir det store eller små og saftige skolebrød. Deilig og fløyelsmyk vaniljekrem. Perfekt til bruk på kaker, bær og desserter. Tykkere vaniljesaus kalles vaniljekrem , og brukes blant annet til kakefyll. Begynn med vaniljekremen (eller kjøp ferdig vaniljekrem på boks, ca.


5g): Ha dl melk, fløte og sukker i en kjele. Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og tilsett frøene og stangen i kjelen. Elin Rusnes Kvingedal. Bruker det som fyll i kaker, til skoleboller, solskinnsboller eller rett og slett over fruktsalaten.


Foto: Erik Hannemann. Jovisst kan man kjøpe det på kartong. Og det er lettvint. Men det er ikke noe du kan være stolt av.


Denne nydelige bløtekaken pleide moren til Bent Stiansen å lage hver 17.

Du kan gjøre klar flere ting på forhånd: Hasselnøttflakene kan stekes en til to dager før. Stek gjerne sukkerbrødet en til to dager før. Sukkerbrød kan med hell fryses. Lag grunnkremen til vaniljekrem en dagen i forveien.


Er du glad i hveteboller, vil du elske disse luftige bollene med ultragod vaniljekrem inni. Ingen over, ingen ved siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg