mandag 2. desember 2019

Kaste gammel solkrem

Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler.


Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Riktige produkter for din hud - unik hudtest som gir deg tilpassede anbefalinger. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg.


Hvilken solkrem er best? Hva anbefales nå om sommeren? Det fysiske filteret er nok mer stabilt, men man blir hvit av den. Derfor anbefales den til å smøre unger me sier hun. Husk at en gammel solkrem kan ha fått lavere solfaktor med tiden.


Betyr det at man bør kaste krem som man begynte å bruke for ett år siden,. Ikke kast gammel krem. Forbrukerrådet har tidligere testet ett år gammel solkrem , og funnet at den fungerer trygt kan benyttes. Her kan du se hvordan solkremene gjorde det i fjorårets.


Når det gjelder kremen kan man raskt se om den har blitt gammel ,. Derfor oppfordrer ekspertene oss til å smøre oss skikkelig solkrem når man skal. Bør du kaste solkremen nå. Står det en gammel solkrem på hytta eller i skapet som du ikke helt husker når du kjøpte, råder Bjørnstad deg til å lukte på den og kjenne på konsistensen. UVA, UVB, filter og faktor: Hva betyr det? Om du er usikker, så kjøp en ny, det er en billig og god investering, sier han.


Ingrediensene i solkrem vil miste effekten over tid. Høye temperaturer vil gjøre at denne prosessen går raskere. Har du for eksempel tatt med deg solkremen på stranda eller oppbevart den i hanskerommet i bilen, bør du kjøpe ny neste år. En slik solkrem koster om lag 1kroner for en flaske. Hvis ikke, sjekk datoen.


Det er med andre ord ikke spesielt billig solkrem. Normalt ligger prisen for en solkremflaske fra til 1kroner, litt avhengig av aktuelle solkrem tilbud. Og her er det på tide med en stor advarsel. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist.


Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Vi skal heller ikke kaste ut barnet med badevannet. Sol er bra for oss, og særlig her langt mot nord.


Solstrålene hjelper oss å produsere vitamin det hjelper mot eksem hos barn og så er det kort og godt så utrolig deilig å være ute i sola en sommerdag. La oss prøve å få på plass litt av teorien. Noen har fortalt meg at solkrem mister evnen til å beskytte mot solens UV stråler over tid.


Vedkommende mente faktisk at en krem som er ett år gammel bare er å kaste. Er dette riktig og i tilfelle hvorfor? Hei, jeg kjøpte noe (ganske dyr) solkrem før påsken i fjor da jeg skulle reise bort. Det er ganske mye igjen av den, og jeg føler det kanskje blir dumt å kaste den? Jeg skal reise til Spania om et par uker, så jeg lurer da på om det er trygt å bruke den da?


Jeg kan ikke noe om kjemien i solkrem ,. Dette gjelder selvsagt ikke solkrem eller produkter med solfilter! Selv setter jeg solkremer i kjøleskapet når de ikke er i bruk. Vi hjelper deg gjerne hvis du ikke finner svar på det du lurer på!


Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Du finner også en oversikt over de ulike typene avfall i sorteringsveilederen vår. Bruk tilstrekkelig med solkrem.


De fleste smører seg inn med for lite solkrem slik at solbeskyttelsen blir lavere enn man tror. Gjenta smøring etter 2-timer, og etter bading. Pass på at solkremen ikke er for gammel.


I dagens samfunn er det høy bevissthet om viktigheten av å beskytte seg mot solstråling. Det mest effektive ville naturligvis vært bare å oppholde seg i skyggen og å beskytte seg med klær og hatter, men hvis man ønsker å kose seg i solen, er solkrem et must. Lys hud krever høyere faktor.


Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg