fredag 6. desember 2019

Tale til brudgommen fra forlover

Er du forlover og trenger hjelp til talen , er du kommet til rett netttsted. I denne artikkelen vil vi gi deg tips til hvordan skrive en forlovertale. Her får du også forslag til oppsett forlovertale, men du kan selvfølgelig fravike fra dette om du ønsker. Denne talen holdes etter brudens forlover.


Disse talene er veldig likestilt og har store muligheter. Her kommer det ofte frem mange gode historier og hendelser som du har opplevd sammen med brudgommen. Lag god stemning i bryllupet. Når du skal holde denne talen så må du ha forberedt deg godt.


Kunsten i en tale fra forlover er ikke å si alt – kunsten er å velge ut det vesentligste. Så dermed er det ofte et ganske stort sprik i involveringsgrad fra forlover til forlover og fra bryllup til bryllup. Noen forlovere organiserer utdrikningslag og holder tale på dagen, og det er det, mens andre igjen er involvert helt ned på detaljnivå med å velge ut både fargetema, om man har det, blomster og ikke minst brudekjolen. Har du blitt spurt om å være forlover ? Vel, da har du kommet til rett sted. Bruden er flink til å skryte av brudgommen.


Tale til brudgommen fra forlover

Alltid hyggelig å komme på besøk. Begge er flinke til å gi hverandre frihet til å dyrke egne interesser. Gjør aldri noe halvveis. Tale fra brudgommens forlover - Forlovers tale Du har fått i oppgave å være brudgommens forlover , men trenger hjelp til talen. Vi kan prate i timesvis.


Det er ikke alltid like enkelt å sette seg ned og skrive talen fra forlover. Du har gjerne mange elementer du vil ha me men det kan være vanskelig å få det ned på papiret. Prøv å skriv og fremfør talen din til alle de som sitter i bryllupslokalet.


Ikke bare til de som kjenner deg. Alle i lokalet har jo garantert en relasjon til enten bruden eller brudgommen , og det mest interessante er nettopp å høre minner som de kjenner seg igjen i. Fantastisk fin tale og fantastisk fint bryllup! Blir helt matt av mange mennesker her inne….


Trenger ikke ta alt i talen bokstavelig…. Si noe om brudgommen og hvorfor du synes at de passer sammen. Tale til bruden fra brudgom og forlover I denne kategorien har vi lagt inn fra forlover og brudgommen. Siste tale fra brudens far, søsken og venner har vi lagt under Til brudeparet da den ofte innholder også noen ord til brudgom.


For å lese mer om bryllupstaler til bruden kan du lese mer på vår informasjonsside for denne type taler. Gå eventuelt tilbake og skriv om talen hvis du under øving merker at noe føles rart eller ikke gir mening. Forsett å øv til du har stålkontroll på talen - da blir du mer sikker og mindre nervøs i fremførelsen.


Og til slutt - det er bare en tale. Heisann Jeg har fått æren av å være forlover til min beste venninne, og skal selvsagt holde tale. Jeg er ikke verdens beste når det gjelder slikt, men jeg er heller ikke helt på bærtur da jeg har en jobb som gjør at jeg er vant til å prate litt. MEN: angsten slår jo litt inn da.


Tale til brudgommen fra forlover

Fjerde bryllupstaler er forlover tale til brudgommen. Femte taler er brudgommens far, eller hans nærmeste pårørende. Ofte blir dette en tale til brudeparet, og han snakker mest om den person han kjenner best, nemlig brudgommen.


Sjette bryllupstaler er Brudens tale. Jeg begynner meg å takke for at jeg fikk være forlover , forteller hvordan vi ble kjent (bare med en setning), egenskaper jeg setter pris på hos hun (kanskje en halv håndskreven side), nevner brudgommen , at jeg ser frem til flere minner sammen, og avslutter med et vers fra bibelen og øsnker dem lykke til i ekteskapet. Husk at en tale sjelden kan bli for kort, og du trenger ikke å fortelle historier fra tiden dere har vært sammen. I kronprins Haakon Magnus sin tale til Mette Marit, påpekte han først hennes egenskaper. Men uansett hva man skal skrive gjør det oppgaven enklere og talen bedre om man begrenser hva man skal si noe om.


Tale til brudgommen fra forlover

Hva med å konsentrere seg om en kort tidsepoke, hendelser eller noen egenskaper som symboliserer personen som helhet? Du trenger for eksempel ikke ta hele livet fra vigge til nåtid. Leikvoll til Kvinneguiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg