onsdag 4. desember 2019

Støl etter samleie

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Gratis avbestilling! Det er riktig som du sier at eggløsningen finner sted ca dager etter mensen.


Sædceller kan overleve ca dager i en kvinnes vagina.

Smertene du kjenner i magen tror jeg ikke har noe sammenheng med en eventuell graviditet. Har vært i fast forhold i omlag år nå. De siste månedene har jeg slitt med blødninger etter samleie , dette skjer som oftest etter orgasme(også etter orgasme ved onani, både klitorisstumulering og penetrering) blødningen kan også vare opptil 2-dager,og kan minne smått om menstruasjon( noe det iķke er) går på mercilon 28. Jeg fikk da smerter under samleie , følelsen av sårhet og svie. Så ille at vi måtte avslutte samleie.


Fikk også vondt mellom kjønnsleppene, og opp mot klitoris. Jeg begynte også å blø igjen etter samleie.

Vi har igjen prøvd å gjennomføre et samleie , men jeg må hver gang avslutte, pga disse smertene. Noen opplever at slike plager vedvarer også etter fødsel, og kan gi store, og for noen, nesten invalidiserende smerter. Enkelte kan ha bekkenløsning i flere år, mens andre opplever at det går over etter uker.


Bekkenløsning er hormonelt betinget og skjer fordi leddbånd blir mer elastiske for å forberede fødselen. Signalene kan komme fra selve livmoren eller fra livmorhalsen. Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted.


Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Det typiske bildet ved en begynnende slitasjeutvikling i hofteleddet er smerter når man går, spesielt i lysken. Man kan også merke at man er stiv og støl i hoften om morgenen, men at det går seg litt til i løpet av dagen. Etter hvert som slitasjen øker vil man merke nedsatt bevegelighet og økende smerter ved bevegelse.


TS, har du smerter i magen etter sex bør du oppsøke lege og gynekolog. Ikke lese på nett, siden ingen kan gi noen garanti for hvem det er som svarer og havslags kompetanse de har for å gi deg råd. Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner.


På gåturer blir jeg stiv og støl i hoftene – hvorfor det?

Grunnen til at man blir stiv og støl ved belastning, for eksempel ved gåtur, er at de påvirkede strukturene, inkludert muskulatur, har blitt brutt ned grunnet belastningen før den så bygges opp igjen – med den forutsetningen at du gir det nok restitusjon i forhold til belastning. Vi vet at en del går altfor lenge med symptomer uten å komme seg til legen. Det har stor betydning i forhold til spredning, og kan avgjøre utfallet av sykdommen, sier assisterende.


Den kriblende i venstre arm kan indikere et slag symptom. Se etter tegn på alvorlig hodepine, vanskeligheter med å tale, visuell forvrengning og dårlig koordinering. Hvis du opplever prikking i venstre arm ledsaget av tetthet i brystet og stiv kjeve smerter, ring 9-1-1.


Dette er hjerteinfarkt symptomer. Trolltunge skrev: Uansett hvor turen går vet jeg hvor hjemme er. Vi vandrer livets landevei sammen. Oppturer og nedturer sammen!


Det er helt normalt at sexlysten er mindre etter en fødsel, og det er flere faktorer spiller inn. Ofte har kvinnen sår etter fødselen som skal gro, og ofte trenger hun litt ekstra tid til å venne seg til morsrollen. Vær tålmodig og vent til dere er klare til å ha sex. Muligheten til å få flat mage er ikke det eneste du mister ved å ha stram hoftebøyer. Her ser du hvordan den kan påvirke deg.


Etter at den akutte delen av plagen er over, vil du også i de fleste tilfeller bli tildelt hjemmeøvelser som også er med på å redusere sjansen for tilbakefall. Ved kroniske plager er det nødvendig å gå igjennom motoriske bevegelser du gjør i hverdagen, for så å kunne luke ut årsaken til at vondtet ditt oppstår gang på gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg