torsdag 12. desember 2019

Rask banankake

Rask banankake

Har du lyst på noko søtt, godt og enkelt idag? Kake i en kopp er perfekt om du plutselig får lyst på noko søtt og godt, men verken har lyst eller tid til å lage noko avansert. Oppskriften på denne banankaken er svensk. Banankake med kanel er lett og rask å lage. Gamle bananer gir en saftig og søt kake med masse smak.


Rask banankake

Bruk gjerne overmodne bananer i kaken, for det gir kaken bare en ekstra god smak. For å være sikker på at kaken har stått lenge nok, kan du stikke en kakepinne, trepinne eller liknende forsiktig inn i kaken. Sjokolade- og banankake i langpanne er en rask kake du lager på en time. Med deilig sjokoladeglasur og banangodteri på toppen passer denne fint til barnebursdag.


Denne kaka er utrolig god! Jeg pleier i tillegg å strø noen sjokoladekuler på toppen av røren før formen går i ovnen - det er deilig med noen flytende sjokoladebobler inni denne kaka, og den kan med fordel serveres med en god vaniljeis. I dag er det selveste kakedagen! Hva med å feire den med en smakfull og saftig banan- og sjokoladekake?


Rask banankake

Du rører den kjapt og enkelt sammen for hånd – piece of cake! Jeg vil påstå at det er en myte at det er vanskelig eller tidskrevende å lage kake. Her er enkle kaker du kan lage istedenfor å ty til posekake.


Først kommer vårt aller beste tips til hva du kan gjøre med overmodne bananer. Nemlig en supersaftig banankake ! Bruk overmodne bananer og lag en smakfull kake med god holdbarhet. Aller best blir den med sjokolade, enten med biter av mørk sjokolade eller toppet med sjokoladeglasur.


For en saftig banankake ikke visp for mye etter at mel og smør er tilsatt, bland det kun rask inn, kun til du ser ikke noe mer mel. Ha i kefir og valnøtter og vend det rask sammen. Banan gjør denne kaka både naturlig søt og saftig! Kaka er enkel og rask å lage, og er en perfekt løsning for å bruke opp brune bananer.


Tilsett gjerne biter av sjokolade, eller annet godt du liker. Se oppskrift fra Opplysningskontoret for frukt og grønt her. Kaken holder seg godt i kjøleskap. Her har vi laget en opp-ned-kake (upside-down-cake) med karamelliserte bananer på toppen. Grunnen til at den heter opp-ned-kake er at bunnen av kaken blir toppen av kaken når den er ferdig stekt.


Du snur kaken opp ned når du skal servere den. Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen?


Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Flott banan og yoghurtkake: rask oppskrift. Hvis vi snakker om næringsrik mat, som i tillegg til deilig er ideell i desserter og bakverkoppskrifter for sin søte smak og myk tekstur, bananville det være en av matene som kommer til å tenke?


Det viktigste er at vinen er søt og rik nok til å hamle opp med kombinasjonen av kake og karamellsaus. Saftig banankake med karamell En rask kake med herlig banan- og vaniljesmak og et lokk av karamell og bananskiver. Så hvis du får uventede gjester på besøk så er det denne oppskriften du skal finne frem.


Om du er skeptisk til bananer, så er det flere som kan bekrefte at denne ikke smaker banankake , men da vil du kanskje like denne frokost kaken bedre. Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Phở kan kokes ned til fire viktige hovedingredienser: kraft, kjøtt, urter og risnnudler. Den er bakt uten banan. Mitt motto er Enkelt, sunt og godt, men det betyr nødvendigvis ikke at maten må være rask å lage.


Rask banankake

Langsom mat blir som regel mye bedre enn rask mat, men kan likevel være enkel å lage - hvis du tar deg tid til det selvsagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg