onsdag 4. desember 2019

Smoothie med eplejuice

Smoothie med eplejuice , avokado, ananas og ingefær. En perfekt start på dagen! Rødmende og frisk smoothie med jordbær.


Jordbær, lime og eplejuice blir til en slush som sjarmerer hele familien. Smaker fantastisk med norske søte og smaksrike jordbær.

Tilsett gjerne yoghurt eller melk for en fyldigere drikk. En frisk og kjempegod smoothie med få ingredienser. Gulrot, bringebær og litt eplejuice. Del avokadoen i to, fjern steinen og skrap ut alt fruktkjøttet med en skje.


Skjær av skallet på kiwien, og bland den sammen med avokado og spinat i en hurtigmikser. Tilsett eplejuice og press over limesaft, før du avslutter med å kjøre alt til en jevn og smidig smoothie. Grønnkål, spinat, eple, ingefær og lime forenes her til en superfrisk smoothie.


Se på mengden som et utgangspunkt og smak deg frem etter egne preferanser.

Mats Paulsen gir deg oppskriften på smoothies med bringebær, mango, blåbær eller sitron og lime. Blend frossen blåbær, vaniljeis og eplejuice. Pynt med ferske blåbær. Hell i eplejuice til blenderen begynner å mose frukten. Kjør blandingen jevn.


Server i høye glass, med is om nødvendig. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell.


Super til frokost, etter skoletid eller til kvelds. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Poenget mitt med å lage smoothie , er at den skal være sunn og helst inneholde minst halvparten grønnsaker. Med grønnkål og ingefær, gir den deg en skikkelig kickstart på morgningen!


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Ha til slutt isbitene i blenderen, og kjør til du har en glatt smoothie.

Hell smoothien i glass og drikk den kald. Ha alle ingrediensene i blenderen. Dette bør du bruke når du lager sunn smoothie. Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Faktisk burde du alltid prøve å få med både fett, fiber og fruktsukker hver gang du lager en smoothie.


Ikke bare smaker grønnsaker helt herlig i smoothie , men det gjør det også enklere å få i seg sine ”om dagen”. Mens det for fruktsmoothies er det vanskelig å ende opp med dårlig smak, er situasjonen noe annerledes hvis du forsøker grønne smoothies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg