onsdag 18. desember 2019

Ull baby

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Ulltøy hjelper babyen med å holde jevn kroppstemperatur uansett årstid. Hold barna varme og tørre i barnehagen. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Kjøp ull for baby hos Babyshop.

Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme i høst og vinter. Ull innerst anbefales fordi det er varmeregulerende og puster godt. Når det ikke er vinter kan tynn ull være veldig fint å bruke og her finner du alt vi har av barneklær i ull. Hvorfor sier vi ofte at ULL er GULL? Ull er en naturfiber som holder varmen, også om barnet skulle bli våt gjennom yttertøyet.


Ull holder altså på varmen også når den er fuktig. Vi har ulltøy til baby i mange fine farger og fasonger. Våre babyklær er designet i Norge og laget av økologisk ull.

Se våre babyklær og bestill enkelt på nett. Baby Ull er et 4-tråds superwashbehandlet ullgarn spunnet av australske merinoull i den fineste fiberkvaliteten. Garnet er velkjent blant alle som kjenner Dales Baby -kataloger. Våre Baby -kataloger er blitt rene samleobjekter, og både garnet og design har en sterk posisjon blant strikkefolket. Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter.


Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt. I tillegg til klær i ren ull , har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull. Disse er perfekte til små barn som er sensitive til ull.


Viking Baby Ull er produsert av fineste merino ull , og er superwash behandlet for maskinvask. Salg på Ull til Barn og Baby finner du i denne kategorien. Ullklær på salg fra kjente merker som Lillelam, Joha, Hust and Claire, Marius Kids m. Du kan finne rimelige barneklær i ull på salg, -gjerne utgåtte farger og modeller. Devold produserer ull til baby , barn, junior, dame og herre. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge.


Ull og garn som er norsk og kortreist fra Hillesvåg Ullvarefabrikk! Sjekk ut Ull For Baby. Velkommen til FRAYAs garn univers.

Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Babyer har ikke samme evne som voksne til å regulere kroppstemperaturen sin. Det eneste materialet som sørger en optimal oppvarming er ull. Lanullva har derfor laget en babykolleksjon i ren merinoull som sørger for at babyen opplever en behagelig varme, uansett temperaturer og anledninger. Nøstebarn sin ulldress til baby i ullfleece kan brukes både som utedress i tørt vær, under kjeledressen og som god og varm vinterdress i vognen.


Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer. Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt for alle. Vi har et stort utvalg av ullklær til baby og barn i mange ulike kvaliteter. De aller fleste barneklær i ull er laget i 1 merinoull som ikke klør. Har du barn som er sensitive mot ull , har vi også et stort utvalg av ullklær til barn med bambus eller bomull på innsiden av plagget, en såkalt ullmix.


Ullbody, ullbukse, ulltrøye, ullgenser eller heldress i ull til baby og barn. Her finner du tilbud på f. Vi fører kjente merker soHustClaire, Celavi, Me Too, Wheat og Lillelam. Dale Baby Ull er spunnet av fineste australske merinoull, som er grundig kjemmet for å gi en myk og jevn overflate. Kun merinoull fra de beste distriktene i Australia blir brukt i Dale Baby Ull , det er det som gjør vår Baby Ull så unik og så utrolig god! De lange , fine fibrene gjør hvert plagg mykt mot kroppen uten å klø.


ALPAKKA ULL inneholder alpakka og ull. Lett som ull og varm som alpakka. Alpakka til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia. Plagget må vaskes separat. Ull fra Australia og Uruguay.


Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg