søndag 1. desember 2019

Nybakte horn

Nybakte horn til frokost. En perfekt oppskrift som gir myke og lette horn som smaker himmelsk til frokost. De går også relativt raskt å lage,. Innbakte horn er perfekte til turer, eksamen og piknik, og passer både til frokost og lunsj.


Ved å bytte ut skinke med bacon blir smaken litt kraftigere og mye bedre.

Bacon og ost i kombinasjon er helt fantastisk, og lukten av nybakte horn på kjøkkenet glemmer du ikke, sier Ida Gran-Jansen som står bak oppskriften. Disse hornene er raske å bake og smaker utrolig godt. Horn til overs kan du putte i fryseren og ta opp en annen dag du vil kose deg.


Horn er perfekt til frokost, lunsj eller kveldskos – og gjerne fylt med noe ekstra godt. Fyll fryseren, så har du en stund! Fyll huset med lukten av nybakte vaniljehorn.


Dette er fristelser det skal vanskelig la seg gjøre å motstå.

Her er oppskriften på små, nette horn som fylles med deilige vaniljesmør. De dagene barna får med seg fylte horn med Kavli smøreost i barnehagen er matboksen uten unntak tom. Høyres det ikkje godt ut med nybakte , grove pizzahorn med ost og skinke? Vi nærmer oss helga med stormskritt, så kanskje dette kan friste å lage?


Vinterferie, hytteliv og late dager gir mer tid og overskudd til å finne på noe ekstra godt til lunsj, slik som for eksempel disse innbakte hornene. Med litt planlegging er det egentlig ikke mye som skal til før du kan sette deilige, nybakte horn på lunsjbordet. Du kan servere de som de er, eller du kan fylle de etter lyst og forråd. Har laget fylte horn flere ganger men det blir til at jeg bruker det samme fyllet som er kjøttdeig eller pepperoni sammen med champignon og løk samt pizzasaus. Denne oppskrifta har jeg fått av moren min, horna er kjempegode med ost og syltetøy på.


Deigen egner seg også godt til innbakte pølser, da legger man bare på ei pølse og litt hakket rå løk på hver snipp, og ruller rundt, kjekt å ha i fryseren om man trenger noe lettvint en dag. Da er det deilig å ha noe ekstra godt til frokost :) Her i huset har det blitt nybakte horn dager allerede og det blir sikkert flere. Dagens fristelse er luftige horn fylt med kanelfyll og toppet med kanel og perlesukker. Fine dessert- horn å bake når du får gjester eller bare får lyst på noe ekstra godt. Ikke noe uvanlig i det!


Men dagen i dag viste seg å bli meget spesiell, for midt i bakinga fikk jeg et barnebarn! Produkter i oppskriften.

TINE Lett Crème Fraîche. Prøvde meg for første gang på torsdag med dobbel posjon, ny dobbel deig på veg inn i ovnen nå, dager senere:-) Beste horn jeg har bakt! Julefrokosten trenger ikke alltid være så overdådig.


Du kommer langt med nybakte horn med syltetøy, egg og kaffe. Får du ikke familien på stor julefrokost, kan du til og med lage et hyggelig brett og nyte en lang, god frokost på sengen. Mine herlige barselvenninner tok turen med sine søte små. Når du baker hornene og annen gjærbakst.


Hos oss får du nybakte horn hver dag NYÅPNING 1. MAI - BRUSTADBUA SOLA! Da gleder vi oss til å ønske ny og gamle kunder til Sola. Kirsten Svaboe kommer ut fra kjøkkenet med nybakte horn med ost og skinke. Barnebarnet Magnus (13) er på besøk sammen med kompis Åsmund.


For mens Sjur var ute i verden og bygde opp sitt forretningsimperium, tok Kirsten seg av hjem og tre barn. Hvem kan motstå duften av nybakte boller? Mulighetene er uendelige.


Varm hvetebakst både smaker og dufter fortreffelig! Det er bare å forsyne seg. Her har vi samlet noen gode oppskrifter på hveteboller av ulikt slag. Horn både en dekorativ og spennende måte å servere rundstykker på, spesielt når det gjemmer seg noe velsmakende inni. Horn kan egentlig fylles med nesten hva som helst, men denne varianten med ost og skinke er i hvert fall en populær variant som garantert vil falle i smak både hos store og små.


Glutenfri proteinrundstykke, nybakte horn , glutenfri vaniljekake, kyllingsuppe uten melk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg