tirsdag 3. desember 2019

Kald kokt torsk

Tips: Bruk gjerne en annen hvit fisk slik som sei, kveite, lyr eller hyse til denne retten dersom du ikke får tak i torsk. Vi bruker gjerne utrykket kokt torsk noe feilaktig. Torsken skal nemlig ikke koke, men trekke for ikke å bli tørr og smakløs. Slik trekker jeg torsken : Først skjærer du fisken i passelige stykker. Kok opp godt med vann i en stor kasserolle.


Nå har vi stor tolgang på laks, så dette er like godt servert midt i uka og helg her i huset.

Denne oppskriften med torsk er en klassiker som aldri går av mote. Med gulrotstuing ved siden og knasende bacon på toppen er dette en tradisjonsrik rett for hele familien. Kjært barn har mange navn.


Torsk som har fått trukket akkurat så lenge som den skal får folk til å smile seg gjennom en middag. Her viser vi deg hvordan. Sandefjordsmør er perfekt saus til kokt fisk som torsk , laks, kveite og annen fisk.


Pass på at sausen ikke koker. Det er lurt å trekke fisk til annen gangs servering mens den første porsjonen spises. MINE BESTE TORSKERETTER.

Torsk er en ganske nøytral fisk, men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest. Det er typisk torsk å være god. Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk. Kokt kald ørret med agurksalat. Nytrukket torsk smaker nydelig.


Samme oppskrift kan også brukes til skrei. Våga prova en annorlunda variant ikväll och inspireras av våra spännande recept på kokt torsk med härliga smaksättningar. I sesongen kan vi gjerne servere med kokt lever i tillegg. Middels over min Ørret med agurksalat med lakserogn og balsamicoperler er en delikat og smakfull middag eller lunsj. Hopp til hovedinnhold Hopp til hovedmeny.


BBQ-saus passer perfekt til alt kjøtt som er grillet eller stekt. Sausen kan serveres både varm og kald. Se flere spennende sauser her. Det skal ikke fosskoke, da ødelegges det delikate fiskekjøttet.


Blir vannet kaldt når du har i den frosne fisken skrur du varmen opp og tar gryta av kokeplata før vannet begynner å koke. Torsk skal trekke 8–minutter avhengig av størrelse. Forberedelser: Agurksalaten kan lages et døgn før. Potetene kan skrelles dagen før og oppbevares i vann i kjøleskap.


Laksen kan skjæres i skiver, vaskes og oppbevares kaldt fra 16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg