onsdag 25. desember 2019

Kinesisk stjernetegn ape

I følge det kinesiske horoskop symboliserer Ape humor. Du er uforutsigbar, vittig og sjarmerende med en energi som også gjør andre rundt deg glade. Du har også en seriøs side, og kan ha gode konkurranseinstinkt som gjør at du kan gjøre det godt innen bedriftslivet og i sport. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn , er hvert kinesisk år representert ved et dyr.


Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene.

Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn.


Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Kinesiske stjernetegn er derfor basert på fødselsår og de gjentar seg etter kinesiske måneår. Videre har hvert dyretegn lykketall, lykkeblomster og lykkefarger. Men kinesiske horoskop er også veldig allsidige.

For å lage et fullstendig kinesisk horoskop må vi ha åtte verdier: to for året, to for måneden, to for dagen og to for timen. Dersom vi har året og dagen kan vi definere mye om hvordan livet og framtiden din blir, sier Yang. Er det noen stjernetegn som ikke bør være sammen? For en hest er uavhengighet er viktig.


Hesten holder høyere tempo enn de fleste andre orker. Du er rask i både kropp og hode, optimistisk og jordnær, men mangler ofte utholdenhet og tålmodighet. Det mest almindeligt kendte kinesiske Astrologi system er det, der er baseret på de dyretegn, hvor man afhængigt af fødselsåret kan være født i Grisens-, Oksens-, Hanens- år osv. Men de kinesiske dyretegn er, i sin nuværende form, ikke meget mere end ca. Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.


Ditt kinesiske horoskop hjelper deg å forstå livet ditt på en bedre måte! Spådommer om fremtiden virker kun om du forstår deg selv. Velg ditt kinesiske stjernetegn basert på din fødselsdato og la den kinesiske astrologien hjelpe deg. Kinesisk horoskop og dyretegn oprindelse Den kinesiske stjernetegn eller dyretegn, kendt som Sheng Xiao ( kinesisk : 生肖), er baseret på en tolvårig cyklus, hvor hvert år i denne cyklus er relateret til et dyretegn. Nyttåret fastsettes utfra den kinesiske månekalenderen, og derfor faller ikke det kinesiske nyttåret sammen med vårt årsskifte.


Da går året over i et nytt, og de kinesiske stjernetegnene endrer seg fra grisens til rottas år. Feiringen av nyttåret varer i dager. Kinesisk astrologere tror også at personene født med like stjernetegn har noen felles karakter og skjebne, og stjernetegnet som markerer fødeår har mest betydning til man.


Derfor informasjon om stjernetegn på fødesår er veldig verdsatt.

Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kinesisk astrologi. Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn, hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfær fremme dit kærlighedsliv, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi.


De kinesiske stjernetegn – Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn og årsdyr. De stjernetegn vi kender, er helt anderledes end de kinesiske stjernetegn. Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år.


Men som vores dyr, har de ogå tolv dyr med deres egen egenskab og kendetegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg