mandag 9. desember 2019

Sunn enkel klubbmat

Her ligger det oppskrifter på lunsjretter, middager og desserter som passer perfekt til klubbmat. Enkel , sunn og velsmakende mat. Denne suppen har masse smak, men har få ingredienser. Den er enkel å lage og koster lite. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Småbarnsfamilier som skal lage kjapp og sunn mat i en travel hverdag, mannen i huset som skal lage noe ekstra godt til familien på lørdagskvelden, og vertinnen som skal lage klubbmat når. Det er på ingen måte nødvendig å servere varm mat til gjester. Her gir jeg deg fem ulike forslag til kald mat som egner seg godt, enten det er klubbkveld eller vennefest. Innlegg om klubbmat skrevet av fruhaaland.


Dette er klubb mat med stor k, i hvert fall for den litt eldre garden. Med det mener jeg, de som ikke driver med tapas, sushi eller sashimi og den slags nymotens greier. Jeg liker det enkelt.


Sunn enkel klubbmat

En pai med salat ved siden av-Godt brød eller rundstykker med alioli og tomater. Det er ikke mange årene siden en salatbolle her i Norge var ensbetydende med hodesalat (kinakål!), agurk og tomat. Den tiden er heldigvis over, og nå lager vi salater med inspirasjon fra alle verdens kanter. Men etter å ha kokt gjennom oppskriften, kan må jeg bare si at Gordon Ramsays moussaka er helt yummy. Det bästa vi har smakat i moussaka väg, farligt gott och mäktig, er Celinns dom.


Dette er mat som egner seg til store familier eller kanskje som klubbmat ? Mange av oss foretrekker både kjapp og sunn kveldsmat, men uten at det går på bekostning av smaken. Det er for mange av oss dessuten viktig at det vi spiser på kvelden er sunt og næringsrikt. Les mer om kveldsmat her. En sunn , enkel og god hverdagsmiddag som lager seg selv i ovnen.


Sunn enkel klubbmat

Mens gratengen står i ovnen og risen koker, har du tid til å ta oppvasken, slik at ryddinga etter middagen er fort gjort. Legg frem forskjellig fyll (ost, parmaskinke, peperoni, ananas osv) i forskjellige skåler, så kan alle lage hver sin pizza. Tar ikke lang tid å steke med tynn pizzabunn og flere kan stekes samtidig.


Hva er sunt kosthold og hva bør du spise for å optimere treningen mest mulig? Du kan også la deg inspirere av våre mange enkle og sunne oppskrifter. Det får du vite mer om her. Hei og god fredag alle sammen! Sola stråler fra skyfri, blå himmel, vinden står stille og det er skikkelig vårstemning ute.


Den passer flott både som klubbmat , lunch eller som en enkel og god middagsrett. Skal ha venninnegjengen på besøk for første gang siden lille ble født og er helt tom mtp hva jeg skal servere. Er det noen som har et godt tips til noe so.


Dette er noe alle kan lage og som går temmelig kjapt. Klubbmat – Anonymforum – Skravle innlegg 30. Sommer, sol, grill og piknik i parken eller langs vannet, krever god mat.


Sunn enkel klubbmat

På bloggen skriver hun hovedsakelig om enkel , rustikk og sunn hverdagsmat som skal kunne lages på cirka en halvtime. Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av? Det må bli spagetti bolognese med tunfisk.


Det er den eneste retten vi har fast på ukemenyen, så denne lager vi hver eneste uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg