onsdag 11. desember 2019

Mobil til barn 2018

Vi har mobiler som passer barn og unge. Se tilbud og nyheter på Telenor. Sjekk utvalget her! Se vårt store utvalg av mobiltelefoner her! Barn og mobil Men mamma – ALLE i klassen har egen mobil assa!


Det er det eneste jeg ønsker meg til jul!

Da er du nok ikke alene. Det kan være vanskelig for barn å forstå hva et mobilabonnement for barn betyr når de er så små. Men dette må være opp til foreldrene til. Det finnes mange mobiltelefoner å velge mellom, og de kommer i alle prisklasser, men hvilken mobil skal man velge til barna ? God Som Ny gjør det enkelt å finne en mobil som passer for barna – til en lavere pris!


Du får en mobil som er grundig sjekket og satt i stand igjen. Garantien er dessuten den samme som hvis du kjøper en ny mobil , og ombestemmer du deg har du alltid dagers fri retur. Valg av telefon og abonnement til barn og unge.


Sannsynligheten for uhell og igjenglemming er overhengende stor i denne alderen og kravet til telefonens kompleksitet er ikke like stort som for en voksen.

Organisasjonen Barnevakten, som gir råd om barn og medier, anbefaler generelt at barn bør være om lag åtte til ti år før de får egen mobiltelefon, men understreker at dette er selvfølgelig en vurdering som foreldre selv må gjøre. Den viktigste grunnen til at mange foreldre gir barn egen mobil , er muligheten for å ha kontakt med. Kun abonnement, bestill via tabellen. Barna trenger å bli fortalt hvordan de skal bruke telefonen på en god måte.


Gå gjennom nettvettreglene for mobil med barnet, og snakk sammen om hva de betyr. Forskningsresultater gir ingen indikasjoner på at det medfører en helserisiko for barn å bruke mobiltelefon. Barn og unge i Norge får stadig bedre tilgang til mobil og internett, sier Ellen C. Scheen, pressekontakt for Telia. Hun sier at de aller fleste barn og unge i alderen til år har tilgang til mobil. DinSide og TVhar alle gitt full score til denne mobilen.


Mye av grunnen til dette er kameraet med hele tre linser, som tar nydelige bilder selv i mørket. Kameraet til PPro er fremdeles blant de beste vi har sett så langt, og det er opp til konkurrentene å hente inn forspranget til Huawei. Dette bør du vite før du velger mobil ­abonnement til barna.


Medietilsynets nyeste Barn og medier-undersøkelse. Men de mener det er viktig å sette noen grenser, og at hver familie må gjøre. Mobil til barn Foreldre og barn ønsker seg mobil av ulike grunn. Foreldre tenker på mobil til barn for å ringe barna sine ved behov, mens barna tenker på alt du kan gjøre med mobilen.


Kritisk til egen mobilbruk.

Vi vet at barn har teknologi i fingrene fra de er små. Appen lar barnet se hvilke nummer de kan ringe til og følge med på hvor mye data som er brukt. Fra ice-appen kan barnet også ringe gratis til hjelpetelefonene Kors på halsen og Alarmtelefonen.


Skal du kjøpe ny mobiltelefon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg