torsdag 12. desember 2019

Sofie navn giske

Sofie navn giske

VG siterte henne på at det ble litt mye og vinklet saken som en ny metoo-anklage mot Giske. Sofie selv gikk ut mot VG, sa hun var feilsitert og avviste at hun hadde blitt misbrukt på noen. Sammen med samboer Haddy Njie stilte Trond Giske opp i TV2-programmet Vårt lille land i slutten av april.


Sofie navn giske

Også der skrøt Giske av motet og handlingskraften til Sofie , og at det var hun som sørget for at han ikke sluttet som politiker. Sofie (27) danset med Trond Giske på Bar Vulkan. Etter ett år på toppen av listen, falt Sofie helt ned på 7. Sofie i Norge det året, fordelt på 2Sofie.


De gamle vær varsom reglene tar ikke høyde for hva publisering av et ansikt og et navn betyr når. Dette mente Sofie Bakkemyr, som er hennes fulle navn , var en helt feil fremstilling av saken. Bakkemyr samtykket etter PFU-behandlingen til at hennes fulle navn kunne brukes i fremtidig artikler.


Sofie navn giske

Journalisten som snakket med Sofie , Lars Joakim Skarvøy, måtte i etterkant av VGs evaluering av saken gå ut i et halvt års permisjon. Til TV sier Trond Giske at han er imponert over Sofie. Giske legger til at han ikke har kjent til navnet henne før nylig. Så jeg har ikke visst hvem dette var, sier Giske. Trond Giske er sønn av sangpedagog Norunn Illevold Giske og sivilingeniør Bjørn Giske.


Han er bror til bratsjisten Mari Giske. I februar ble en video av en beruset Trond Giske dansende med ei jente spredt i. Sofie nekter overfor TV for at hun noen gang sa at det ble litt mye i den konteksten sitatet hennes ble gjengitt i. Hun mener at VGs journalist var klar over at hun ikke oppfattet Giske -møtet som ubehagelig. Da han leste opp artikkelen for meg, sa jeg klart fra om at han måtte fjerne den delen av sitatet. Redaktør mener VGs interngransking av Giske -saken hadde som formål å frikjenne ledelsen.


Sofie navn giske

Sofie har i forkant blitt orientert om evalueringen og at den vil bli gjort offentlig. Kvinnen i Giske -videoen i TV 2-intervju: – Hele greia var bare tull. Kvinnen som er filmet i den mye omtalte videoen med Trond Giske kommer med sterk kritikk av VG. Sofie er en utrolig modig kvinne som står opp mot mediemakten.


Det står det utrolig stor respekt av. Det har betydd mye for meg og familien, sier han til TV 2. Onsdag ble VG felt på fem punkter for dekningen av dansevideoen med Trond Giske i Pressens Faglige Utvalg (PFU). I tillegg er avisen. Vi lyttet ikke til Sofie , konkluderer VGs nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken under lørdagens debatt Etter dansevideoen, om VGs håndtering av dansevideo-saken, og medienes behandling av kilder og dekning av Giske -saken.


Det ble tidlig klart at VGs beskrivelse av Sofies dansing med Giske var mangelfull. Til NRK uttalte Sofie at hun og venninnen ikke hadde opplevd episoden som ubehagelig. Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn , sier seniorrådgiver Jørgen Ouren, som har ansvaret for navnestatistikken.


Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg