fredag 6. desember 2019

Vedlikehold vaskemaskin

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Vaskemaskiner hos WhiteAway! Men dette kan koste deg dyrt. En ren vaskemaskin er en lykkelig vaskemaskin som vil fortsette å vaske klærne dine i mange år til. Oppdag tips for godt vedlikehold av vaskemaskiner.


Hvis du opplever at din vaskemaskin lukter kan du lese mer under vår gjør-det-selv hvitevareservice og feilsøk - Klikk her for å lese mer om vaskemaskin lukter.

Ved å følge rådene og veiledningen nedenfor skåner du både din vaskemaskin og miljøet. Uansett hvilken vaskemaskin reservedel du mangler, så er vi de rette å finne delen hos. Finner du ikke den vaskemaskin del, som du mangler, så kan du kontakte oss – vi sitter klar til å hjelpe og veilede deg!


Husk å opplyse så mange informasjoner som mulig fra vaskemaskin typeskiltet. Men hvis vaskemaskinen kan bli reparert ved å skifte én del, er det du som har vedlikeholdsansvaret. Hva skal jeg som utleier vedlikeholde?


Hold vaskemaskinen din i perfekt stand med maskinrens og avkalkingsmiddel fra Bosch. Disse produktene er spesielt utviklet for å fjerne avleiringer av fett og smuss i trommel og slanger, slik at vaskemaskinen holder seg kalkfri og i tipp topp stand.

Bruker man også tørketrommel øker forbruket med mer enn det dobbelte, og. Selv om vaskemaskinen kjører med såpevann, så trenger den vedlikehold. En mye brukt, men sjelden rengjort vaskemaskin , vil etter lang tids bruk avgi sur og muggen lukt. Den vil heller ikke fungere optimalt.


Dobbeldyner (200x2cm) må vaskes i maskiner med trommelvolum på minimum 1liter. Ta vare på vaskemaskinen. Kommunikasjonssjef i Bosch og Siemens Hvitevarer, Katrin Ohlander, forklarer til bonytt.


Nysnø framfor vaskemaskin. Jørgen Aanonsen er daglig leder i C. Hemsen, en leverandør av lær, skinn og huder. Han vil imidlertid ikke råde deg til å vaske saueskinnet. Vi anbefaler nysnø til rengjøring av saueskinn. Tips til rengjøring og vedlikehold av vaskemaskinen.


Gjør det til en vane å tørke gummibelgen (den som ligger rundt trommelen) hver gang du har vasket. Riktig dosering av vaske- og skyllemiddel. Fyller du på for mye vil det kunne trenge ut og legge seg på steder inne i maskinen som både er vanskelig å rengjøre.


Lammeskinn er et naturmateriale som renser seg godt selv.

Det holder den ren og myk. Men noen ganger trengs det likevel en ordentlig vask. Da kan både vaskemaskin og nysnø være løsningen. De fleste longwool lammeskinn kan enkelt vaskes i maskin på ullprogram med vaskemiddel beregnet for ull – se vaskeanvisning på hvert enkelt lammeskinn.


VASK OG VEDLIKEHOLD. Høie stiller store kvalitetskrav også til vask og vedlikehold. Vi har bred erfaring og kunnskap innenfor alle våre produktområder, og alle har de ulike vask- og vedlikeholdsråd som man må forholde seg til for at produktene skal tåle lang tids bruk og opprettholde den gode og anerkjente HØIE KVALITETEN!


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Vask dynen og puten hver for seg eller i en stor vaskemaskin , Bruk et vaskemiddel fritt for enzymer til dyner og puter med naturlig fyll. Vanlig vaskemiddel med enzymer kan ødelegge egenskapene til fjær og dun ved å fjerne deres naturlige fett, som gjør at de kan isolere og varme.


Et vaskemiddel for ull er ofte passende. Ifølge Are Skaar Nielsen, fagsjef for sanitærteknikk hos Rørentreprenørene Norge, er det absolutt ikke lov å montere vaskemaskin selv - om du ikke er fagkyndig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg