mandag 23. desember 2019

Navn til guttepus

Han er funnet ute, bitteliten guttepus. Kaos heter vår #128517; passer utmerket til navnet sitt. Navneforslag til en liten guttepus? NOEN SOM VIL HJELPE MEG MED KATTENAVN?


Noen som har forslag til navn til guttepus? Min gutt har det flotte navnet Brutus. Men desverre bruker jeg det sjelden i direkte tale til ham, jeg kaller ham bare Pus. Har bare blitt sånn.


Men jeg syns han har et superfint navn , og bruker det ovenfor alle andre enn han selv. Ellers er Felix som nevnt over flott. Syns det er så vanskelig å finne ut hva vi vil ha. Jeg ville egentlig ha jentepus, men så hører jeg litt forskjellig om at jentepusene burde ha et kull før de kastreres å vi har ingen planer om å få noen kull.


I tillegg til ID-merking i form av tatovering i øret, er det fornuftig å la katten ha et halsbånd av god kvalitet, med navn og tlf. Dette ordnes via Hus til Pus når katten er gammel nok. VIKTIG LES HER: Meldinger via Finn kan ikke besvares. Send Mail til : db.


Bytt ut (a) med alfakrøll så blir det riktig. Merk gjerne e-mailen med navnet til katten du ønsker å adoptere. Jeg er en herlig, skjønn gråstripet guttepus som ble reddet fra et utrygt liv ute.


Navn til guttepus

Ble funnet i en koloni sammen med mamma, søsken og flere andre puser. Navnet hans er jo litt spesielt Da han kom til fosterhjemmet klarte fostermor å slå fast at han enten var en jentepus eller en kastrert guttepus. Derfor fikk han både jente- og guttenavn. Tanken var å kalle han kun et av navna når kjønn ble stadfestet men innen da så var jo pus blitt en Kåre-Beate og å kalle han kun for et av navna ble feil.


Bitteliten flekk i den svarte pelsen på ryggen som det er litt brunt i. Kan være skeptisk til fremmede, men er i utgangspunktet helt tam. Kanskje en ekstra dose vitaminer nå på vinterstid kunne hjelpe katten din til å gjenvinne kreftene? Det er sikkert endel ting som kan gjøres for Fritz slik at han generelt blir en tøffere guttepus som tåler litt mer - godt stell og korrigert fóring kan i mange tilfeller gjøre underverker.


Beskrivelse av utseende og kjennetegn. Kattunge uker ( guttepus ). Ser du en rød katt, kan du være sikker på at det er en guttepus. Svart med hvit hals og hvite poter.


Vi mennesker har kromosomer som er klistret sammen i kromosompar. Hvis noen har sett ham, så vær så snill å si fra. Pusen vår har blitt borte! Nydelig, helt hvit, år gammel DØV guttepus forsvunnet fra Trøe i Høvåg. Vi flyttet nylig fra ei øy utenfor Brekkestø til et småbruk på Trøe i Høvåg.


Holdt kattene inne første par dagene men så fikk de komme ut søndag Feb. De holdt seg stort sett rundt huset, og utforsket området litt og litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg