fredag 13. desember 2019

Sanger for blandakor

The light, harmonic a cappella opening is contrasted with this soaring fresh gospel-style setting that holds opportunities for improvisation from multiple soloists. Funky Music er et korprosjekt med kjente sanger fra 70-tallet. Sangene er arrangert både for damekor og blandakor (SAT).


Nye sangere ønskes velkommen! Koret har et hyggelige miljø og et variert repertoar!

Gratis for deg under år! Ingen medlemskontingent det første halve året! Alt dette skaper entusiasmen og gleden Ljomerne har for og i hverandre, og våre sang og musikkopplevelser gjør koret til en god og viktig del av våre liv!


Blå Kors Sangforening. Landsfestivalen for kor i Trondheim. Dette er stor stas! Vi har nå opprettet venteliste.


På denne siden blir vi litt kjent med korene vi skal tilbringe festivaldagene med.

Sjetnekoret er et blandakor med aktive medlemmer som bidrar med stor sangglede og engasjement innen alle sjangre. Hvert andre år setter vi opp nytt musikalsk show og kabaret, med en god blanding humor, sang , revy og teater. Vi leverer ALLE tilgjengelige, utgitte kornoter, både norske og utenlandske. Norsk Korsenter er Norges eneste spesialforretning for kornoter.


Bæ bæ lille lam og flere sanger - Barnesanger for barn og de minste Tinyschool Norsk TEKST Bæ bæ lille lam, har du noe ull? Ja, ja, kjære barn, jeg har kroppen full. Søndagsklær til far, og. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


I tillegg er koret en sosial ressurs. Damene er en del flere enn mennene, så derfor blir vi alltid veldig glade når det dukker opp nye mannlige sangere på øvingene våre! Blandakor A (min.sangere , der majoriteten skal være over år) Kor som f. For tiden er vi ca. Norsk sangerforum samarbeider med musikksamlinger over hele verden.


Et korforbund for hele landet. Vi digitaliserer manuskripter og notetrykk som er falt i det fri (Public Domain) og gir dem til deg og alle andre som vil bruke dem. Vi var sangere som reiste fra Bergen grytidlig fredag morgen.

Lørdag sang alle korene på Kings Square og om kvelden hadde vi felles konsert i Central Methodist Church sammen med et lokalt mannskor fra York. I løpet av disse tre månedene er følger dirigenten spesielt opp med tanke på stemmeplassering og personlige sangegenskaper, og du som sanger får mulighet til å kjenne godt på hvordan det er å være sanger i Strindheim Blandakor før du bestemmer deg. Honningsvåg Blandakor har hatt en stor økning i antall nye sangere og har satt stopp for inntak av nye medlem.


Akvilė og Liss-Berit forteller at det er mange å holde styr på, men det blir spennende å se hvordan det går i helgen på konserten med sangere i Honningsvåg kirke. Brevik Blanda Kor ( tidl.Dalen Blanda Kor ) er et kor med godt humør og stor sangglede. Du som liker å synge, kom innom på en av øvelsene våre og Koret består idag av medlemmer men vi vil gjerne. Velkommen til vår hjemmeside. Vi synger alle typer sanger , som f. Bellman blandakor blanda kor Bydel Sagene damekor drikkeviser etnisk Evensong folkemusikk folketoner gospel internasjonal musikk jazz julekonsert kammerkor kirkemusikalske verk kirkemusikk klassisk Klassisk kirkemusikk konsert kor Korille kor pop swell blandakor ung korsang kvinnekor Negro Spirituals norske.


Repertoaret er variert med sanger innen jazz, klassisk, pop, vise og musikalmusikk. Breivik Sangerlag er et blandakor med tilhold i Breivik i Salten (Bodø). De fleste av sangerne kommer fra Breivik og fra nabobygda Skjersta men vi har også sangere som kjører inntil 1km ukentlig for å synge i koret vårt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg