torsdag 5. desember 2019

Kjøttdeig middag lavkarbo

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Alle fortjener en smaksrik middag!


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Det er alltid greit å ha et par lette og kjappe lavkarbo middagsoppskrifter på lur når du står på butikken og ikke vet helt hva du vil ha til middag. Smuldre kjøttdeig til gylden, hell av evt.


Stek bacon (ikke helt brunt), surr løken et par minutter sammen med hvitløken. Bland godt og hell over i ildfast form og ha mozzarellaen oppå. Kjempegod middag med kjøttdeig og ost! Det trenger ikke være så komplisert å lage seg lavkarbo mat #128578; Kjøttdeig og tomatsaus er så godt, mens de andre i familien hadde pasta til kokte jeg meg blomkål som også er kjempegodt til dette og ikke minst super-enkelt tilbehør i en travel hverdag!


Viss du heller vil ha lavkarbo pasta finner du oppskrift på det HER.

Dagens middag er jeg helt nødt til å dele med dere. Jeg har kalt den kjøttdeigform, men egentlig ble det med en gryte i form ;) Med så mange smakfulle ingredienser, måtte jo dette bare bli godt- og det ble det! Er så herlig når morgendagens lunsj bare gjør seg av seg selv ;) Mmm!


Ha så i chili, paprika, løk og krydder - la det stå noen minutter på platen. Ha over i illfast form. Pisk egg og fløte og ha over. Strø ost på toppen. Server med salat og rømme.


De siste årene har lavkarbo gått som en farsott over landets slankere, blant annet under navn som ketolysedietten og dr. Forløperen til lavkarbo er dr. Hovedprinsippet går ut på å få kroppen din til å forbrenne lagret fett. Et lavkarbokosthold handler om mye mer enn vektreduksjon. Jeg brukte følgende: pakke kjøttdeig.


Evt : ss frisk revet parmesan. Stek kjøttdeig i smør i en gryte med litt kanter. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Lav-karbo eller ei.

Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Denne retten lagde jeg når jeg gikk på lavkarbo i forbindelse med et skoleprosjekt, og den var kjempegod! Anbefaler den til alle – lavkarbo eller ei.


Om du ikke går på lavkarbo kan det jo være lurt å vente til helgen, da den er ganske kaloririk. LES OGSÅ: Slik lykkes du med lavkarbo. La dem som ønsker det få poteter i tillegg. Ta med egen mat hvis du skal i et selskap der du vet det serveres mat som ikke er lavkarbo. Be om å få erstattet poteter med grønnsaker når du spiser på restaurant.


Da kan lavkarbo kosthold være akkurat det du trenger for å forbedre din helse. Gå gjerne til legen din for å holde øye med eventuell fremgang, det kan være svært så motiverende på veien. Jeg jobber fulltid med å veilede andre innenfor et lavkarbo kosthol selv har jeg gått ned kilo ved hjelp av dette kostholdet. Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage.


Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra. I dag ble det skikkelig norsk middag. Kjøttkaker i brun saus, men istedenfor poteter så hadde vi grønnsaker. Poteten ble ikke savnet noe i måltidet heller. Og istedenfor å kjøpe posesauser som inneholder mye sukker og stivelse laget jeg en egen brun saus fra bunnen av.


Kjøttdeigen har reddet mang en hva-skal-vi-ha-til- middag -situasjon, men er du som oss, er det de samme to-tre rettene som går igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg