tirsdag 24. desember 2019

Soppinfeksjon engelsk

Skal forklare en noe på engelsk. Hva er dette intense ønsket om å få lov til å si cunt? Den lå på riktig forum nå.


Soppinfeksjon heter i hvertfall på engelsk rett og slett fungal infection. Infeksjonen kalles også candida-infeksjon og oppstår lettere i fuktige, varme miljøer. Derfor kan også spedbarn og personer som arbeider i fuktige, varme miljøer, bli rammet. I de fleste filmer laget i India, skuespillerne snakke Hindi når de leverer sine linjer, men i enkelte filmer, skuespillere snakke en eldre dialekt heter urdu. Noen av de mer mainstream filmer produsert i India begynner å innlemme mer og mer engelsk i dialogen, og noen tegn vil veksle mellom hindi og engelsk i samme film.


Det er dog ikke den eneste årsaken til dette problemet, og mange får nok beskjed at de har sopp uten at det er årsaken. For å være sikker på dette må man ta en prøve til mikroskopi og dyrkning. I en engelsk studie testet man 4menn med irritasjon på penishodet slik du beskriver.


Bare fikk påvist sopp. Hvis du kikker inn i munnen, vil du kunne se områder med hvitt belegg. Skraper du bort dette belegget, ser du at slimhinnen eller tungen under er skarpt rød og blør lett.


Trøske skyldes soppen Candida albicans. Denne soppen finnes i munnen hos de fleste, og gir normalt ikke noen plager hos friske personer. I noen tilfeller kan det likevel oppstå en soppinfeksjon i munnen, spesielt blant spedbarn siden immunforsvaret deres ikke er fullt utviklet. Gir nedsatt allmenntilstand og feber. EKSTRA UTSATT: Gravide er ekstra utsatt for blærekatarr, fordi livmoren presser mot urinrøret.


Ingen spesielle tiltak. Genital soppinfeksjon er ikke en seksuelt overført infeksjon. Ikke meldingspliktig til MSIS. Antibiotika kan gi bivirkninger, men de er ofte milde.


De vanligste er mageproblemer, utslett og soppinfeksjon. Alternativt til lavdosebehandling er å ta en antibiotikatablett innen to timer etter at du har hatt sex. Det finnes forskning som viser at dette er like effektivt. Vanlige antibiotika er nitrofurantoin eller trimetoprim.


Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Fotsopp er vanligst hos ungdommer og voksne, men tilstanden forekommer også hos barn. Hyppig skifte av sokker, å sørge for å holde føttene tørre, og skifte mellom ulike sko, er tiltak som kan bidra til å forebygge fotsopp. For sopp er dessverre like irriterende som det er vanlig. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller flere ganger i løpet av livet. Man anslår at så mange som 5- av damer er plaget med tilbakevendende soppinfeksjon mer enn fire ganger i året.


Med andre or sopp er noe alle kvinner burde kunne litt om. Det er den engelske undulaten som blir brukt i utstillinger. Hannen har blå nebbrot, mens hunnen har rosa, beige eller brun. Undulaten er den mest populære stue- og tamfugl i verden. Gjærsopper tilhører flere grupper av sopper, og kan finnes blant annet i stilksporesopper og sekksporesopper.


Blant disse er eggsporesopper (nå regnes de blant algene, slimsopper (nå protister) og hyphochitridiomycetes (nå alger). Opplever du at det klør og svir i underlivet? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og fuktig badetøy, men det finnes heldigvis enkle og effektive egenbehandlingsråd.


Prevensjon må velges ut i fra individuelle behov hos den enkelte. En må sørge for et godt grunnlag for valg av prevensjonsmetode, og legge til rette for at den valgte prevensjonsmetoden blir optimalt benyttet. Kapittelet inneholder informasjon om effektivitet, bruksmåte, pris, bivirkninger, kontraindikasjoner og interaksjoner for alle typer prevensjon og nødprevensjon. Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) er et medisinsk oppslagsverk for leger og annet helsepersonell.


NEL oppdateres fortløpende og kvalitetssikres av nærmere 2fagpersoner fra primærhelsetjenesten, sykehusene og universitetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg