fredag 20. desember 2019

Sykepleie deltid molde

Programmets innhold. Som sykepleier vil du arbeide med mennesker i alle aldre, fra nyfødte til gamle mennesker. Du vil arbeide med syke mennesker i eller utenfor institusjon, innenfor helsefremmende og forebyggende arbei undervisning og veiledning, forskning og fagutvikling samt ledelse innen alle ledd av helsetjenesten.


Teoristudiene omfatter sykepleiefaglige, naturvitenskapelige og samfunnsvitenskapelige emner som sykepleieteori, hygiene, sykdomslære, psykologi, sosiologi og helsejuss er noen av undervisningstemaene. Undervisningen varierer mellom forelesninger, gruppearbei litteraturstudier og praksisstudier. Selve byen Molde strekker seg som et om lag km langt belte langs nordsiden av Fannefjorden og Moldefjorden, med sentrum rett vest for Moldeelvas utløp.

Vil du studere sykepleie på deltid ? Studiet har studiested Molde , med studiegrupper i Molde og Kristiansund. Høgskolen i Molde - AVANSERT KLINISK SYKEPLEIE I KOMMUNE- OG SPESIALHELSETJENESTEN, DELTID - SP. Heltidsstudiet i sykepleie er lagt til Molde , men har egen studiegruppe i Kristiansund som får noe av undervisningen tilrettelagt i Kristiansund. I tillegg benyttes videooverført undervisning. Utdanningen gir deg kunnskap og erfaring til å møte pasienter og pårørende i alle aldre og livssituasjoner.


Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen PALLIATIV SYKEPLEIE , DELTID - SP (videre- og etterutdanning).

Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Det er registrert 1relaterte studier til utdanningen PALLIATIV SYKEPLEIE , DELTID - SP (videre- og etterutdanning). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Ansvar for å skaffe praksisplasser- Geografiske praksisområde. Vi har avtaler med ulike institusjoner og tjenestetilbud i de fleste kommuner på Nordmøre og Romsdal, samt Helseforetaket Møre og.


Studiegruppe Kristiansund vil få noe av undervisningen tilrettelagt i Kristiansun i tillegg benyttes videooverført undervisning. Universitet og høgskole. Du må kunne tenke og handle raskt, og våge å ta ledelse i hektiske og.


Følgene skoletyper er registrert i Molde : Høgskole, Folkehøgskole, Videregående Vi har også relaterte artikler som omhandler utdanning i Molde. Sykepleiestudiet gir en allsidig utdanning. Under samlingene vil det fokuseres på praktiske ferdigheter gjennom arbeid i grupper, veiledning, seminarer og forelesninger. En sykepleier må være omgjengelig, snarrådig, selvstendig og kunne ta ledelsen i kritiske situasjoner. Du må tørre å ta ansvar og kunne sette deg inn pasientens situasjon, slik at du klarer å hjelpe pasienten på best mulig måte.


Bachelor i sykepleie på deltid er basert på fleksible undervisningsmetoder, med 4-samlinger på 3-dager hvert semester, på studiested Elverum. Formålet med tjenesten er å gi sykepleie i eget hjem i de tilfeller der dette er mulig, slik at du. Som vernepleiar arbeider du for å fremme sjølvråderett, deltaking, meistring, helse og livskvalitet for personar med funksjonsvanskar.


Du må vere empatisk og omsorgsfull, og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Deretter bruker du fagkunnskapen din til å vurdere, planlegge og prioritere hvilke behov pasientene dine har for sykepleie. Noen av pasientene trenger tilrettelegging i stell eller matsituasjon, noen får et sårskift, andre intravenøs væske. Du må like å arbeide med mennesker og være i stand til å ta ansvar og vise omsorg.


Han mener en annen god grunn er at fagene norsk, matte og engelsk viktige for å utøve sykepleie. Gode kunnskaper i norsk kreves for at sykepleieren blant annet skal kunne tolke og dokumentere. Matte er relevant fordi sykepleiere håndterer medisiner daglig. Engelsk er viktig for blant annet å holde seg oppdatert på forskning, sier han. Du får studere, lære og praktisere sykepleie i medisinske og kirurgiske avdelinger, i poliklinikker, i sykehjem, hjemmesykepleie og psykisk helsearbeid.


Du får også erfaringer fra forebyggende helsearbei samt innblikk i svangerskaps- og barselomsorg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg