tirsdag 24. desember 2019

Kinesisk stjernetegn 2019

I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og. Find ud af, hvordan din fremtid ændrer sig det næste år.


Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn.

Dyretegnet er Grisen og elementet er jord. Grisen er den sidste af de tolv astrologiske dyr og dermed tillige symbolet på afslutning og fuldendelse af den kinesiske dyretegn cyklus på år. Er ditt kinesiske stjernetegn kompatibelt med grisen?


Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Rebellen blir holdt litt i ørene nå. Det kan også Vannmannen gjøre, men ikke hele tiden.


I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender.

Hva står skrevet i stjernene om om deg og ditt neste år? Mange av våre lesere er opptatt av kjærlighet og karriere, og vi har som vanlig viet disse temaene ekstra fokus. Ifølge spåmann Henning Hai Lee Yang vil oppriktighet, og det å være sosial, driftig og sta stå sentralt dette året.


Kinesisk nyttår markerer årsskiftet – akkurat som i Norge. Likevel er det kinesiske nyttåret ganske forskjellig fra det vi er vant til. For det første bruker kineserne en annen tidsregning enn vår. Her kan du se hvilke dyretegn eller stjernetegn der passer mere eller mindre godt sammen. Jupiter i ditt tegn.


Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Derfor informasjon om stjernetegn på fødesår er veldig verdsatt.


Find dit Kinesiske stjernetegn : Du kan prøve at find dit kinesiske stjernetegn og se hvad det kinesiske horoskop siger om tegnet. Det finnes jo ulike astrologier, både vestlig og kinesisk , så det kommer jo bare an på hva man velger å tro på, sier Dahle. Sjekk ditt egentlige stjernetegn her. Men det er kanskje.


Kjærlighet, økonomi, karriere og selvutvikling. Se hvordan hele året blir for ditt stjernetegn i ELLEs store årshoroskop. For en hest er uavhengighet er viktig.

Det kinesiske horoskop beskriver hesten som eventyrlysten, og en person som liker sport og friluftsliv. Hesten holder høyere tempo enn de fleste andre orker. Du er rask i både kropp og hode, optimistisk og jordnær, men mangler ofte utholdenhet og tålmodighet.


Misforstå ikke livets virkninger på dig, selvom de til tider kan virke hårde. Du er vant til at ting alltid skal gjøres på en bestemt måte, og det plaget deg alltid når du måtte tilpasse deg. Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år.


Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn skulle lyde, at Buddha hidkaldte alle dyr på jorden, til himmelen, men kun tolv dyr kom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg