mandag 9. desember 2019

Vaskemaskin vits

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Lagervarer leveres neste virkedag. Det kan være fort gjort å slenge vasken inn i maskinen uten å tenke så mye.


Det beste utvalg av Norges beste vitser.

For barn i alle aldre. En gjennomsnittsnordmann bruker mye penger på klær, og da er det viktig å vaske klærne riktig. Nyere maskiner har en rekke program og innstillinger slik at du bedre kan ta vare på dine klær. Vaskemaskin , din hjelper i hverdagen.


LGs teknikk innen dampvask er utformet for å gi en enestående renhet. Noen av fordelene med en vaskemaskin med damp er: Allergivennlig: LG vaskemaskiner med damp vasker i dybden med ekte damp og eliminerer smuss, lukt, bakterier og krøller. Faktum er at den er så effektiv at opptil av midd og allergener elimineres.


Når det kommer til frontmatede vaskemaskiner (og andre vaskemaskiner) så regnes kapasiteten i kilo.

Det vil si hvor mange kilo (tørr) vask du kan fylle vaskemaskinen med. Uansett om du søker en stor eller liten frontmatet vaskemaskin er det viktig at du ikke velger en som har for mye eller litt kapasitet. Frontmatet vaskemaskin. Kvaliteten på våre produkter er av den beste sorten, og du finner derfor kun vaskemaskiner fra de kjente merkene.


Uansett hva du ser etter, om det er en Siemens vaskemaskin eller en AEG vaskemaskin , kan du finne den hos oss. Finn vaskemaskinen som passer ditt bruk – gode vaskeresultater, høy kapasitet, stillegående – og billig. Matsui vaskemaskin M612WM17E - Med denne vaskemaskinen fra Matsui får du pålitelig klesvask med lavt energiforbruk.


Velg mellom ulike vaskeprogram i henhold til behov. Med hundrevis av vaskemaskiner å velge mellom, kan det være vanskelig å velge den beste vaskemaskinen for deg og ditt bruk. Bare rolig, i denne guiden hjelper vi deg med å få oversikt og gir deg noen gode forslag. En vaskemaskin med tørgetrommel er dermed en plassbesparende løsning, der du kan slå to fluer i én smekk og få plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Når du skal velge hvilken vaskemaskin med tørketrommel du skal kjøpe, må du tenke på kapasitet og energiklasse, samt sentrifugeringshastighet.


Den er bygd for års forbruk og er derfor gedigent konstruert. Vi fører kjente merker som Bosch, Whirlpool, LG mm. Jeg må ha ny vaskemaskin (se innlegget under). Om det bare er en bagatell så kommer jeg til å fikse den gamle i stedet.


Men jeg skal spørre ang. KjellG, hva var en vits ?

Det var i den tiden da vaskemaskinen var ny. Martin og Martine kjøpte en vaskemaskin og ville prøve den. Da utbrøt Martine henrykt: – Se, nå skal den ut og henge opp tøyet. Så kjørte han til skolen, hentet ungene, lyttet til kranglingen deres i baksetet, laget mat til dem og strøk klær.


Ni om kvelden var han utmattet, men dagens plikter var langt fra overstått. Komplett trommel for vaskemaskin. I fjor ble det ny vaskemaskin. Ulykke i skisenter – Tidenes største kontrakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg