fredag 20. desember 2019

Ord med ch

Trenger du ord som inneholder ch ? Listen over disse ordene med ch er her på denne siden. Her ser du en liste med ord på ch. Disse ordene starter med ch kan være til hjelp når du spiller wordfeu scrabble, skriver et dikt, eller løser et kryssord.


Men spillet trenger slett ikke gå i dass (eller skal vi si WC?) for det.

Den gode nyheten er at bokstaven kan sanke mange poeng for deg, og det finnes faktisk flere ord enn du tror som inneholder C. Det gjelder blant annet de bøyningene du nevner. Her finner du en liste over norske ord som slutter på ch. Alle disse ordene som ender med ch kan være til hjelp i ulike ordspill, dikt og taler.


Har du brug for ord der indeholder ch ? Her er en liste med ord som begynner på C. Klikk her for å se denne listen over ord på C. Det er sjældent, man er rigtig gla når man ser C’et dukke op blandt bogstaverne i Wordfeud.

Og det sker faktisk oftere end du måske regner med. Nogen må derfor mene at det er langt nemmere at lave et ord med C, end med de andre bogstaver. Sök ord som slutar på vad du vill.


Ett lexikon för ord som slutar på olika bestämda bostäver och andra liknande ord och dess kombinationer hjälper vi dig att hitta. Klicka på länken för att se betydelser av ch på synonymer. Kanskje forklarer disse ordene noe av den norske kulturen og de norske verdiene? Dette er ti norske ord som ikke lar seg oversette til andre språk.


Disse ord der begynder med ch kan være en hjælp når du spiller wordfeu skriver et dikt, eller løser en kryds og tværs. Leter du etter ord med CH i Scrabble? Vi fant 2ord som inneholder ordet CH i Scrabble.


Ord med CH i Scrabble. Takket være denne rimordboken er det raskt og enkelt å finne et rim. Då kan vi hålla listan över Wordfeud- ord med C uppdaterade för dig och de andra besökande.


Det finns en mängd ord att testa så vi sätter stort värde på all hjälp vi kan få. Praktiske links om Wordfeud ord med C. Hjemmesiden OrdMed. C har specialiceret sig i de korteste ord med C.

Der findes også andre hjemmesider med ord med C, som for eksempel Krydsord. Nedenfor finder listen over ord med H, og Krydsord. Om denna sida På denna sida kan du få lite extra hjälp med ord när du spelar Wordfeud.


Vi hjälper dig med ord med Z, ord med X, ord med C och ord med Y. Alla ord är inte testade med Wordfeud men vi har ambitionen att ta bort de ord som inte fungerar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg