tirsdag 24. desember 2019

Kiwi bleieavtale pris

KIWI har faste, lave priser på alle varer. For å gjøre hverdagen enda litt billigere for småbarnsforeldre får du hver fjerde Pampers- eller Liberopakke gratis – uansett type. NB: Libero Bigbox og Pampers Gigaboks er ikke med i bleieavtalen.


Disse er allerede billigere enn for 3-avtalen. Nå inkluderer vi Pampers-bleier i KIWIs bleieavtale i tillegg til i Libero, som har vært med helt siden starten. Ta for eksempel de aller første bleiene du skal kjøpe til din nyfødte baby: Hos KIWI får du både Pampers New Baby og Libero Newborn størrelse til bare øre per bleie, med KIWIs bleieavtale.

Da vil prisen bli trukket fra for hver fjerde bleiepakke i kassen. Her er det veldig mye å spare i løpet av et år med Kiwi bleieavtale. Hvis man regner med at en bruker pakker i løpet av det første året så får man hele pakker gratis, noe som tilsvarer hele 6bleier du får gratis med Kiwi bleieavtale.


Dersom vi oppdager at noen har lavere fastpris enn oss, setter vi ned prisen umiddelbart, sier hun. KIWI startet bleiekrigen for snart år siden, og vi lover at vi skal fortsette vår kamp for billige bleier! Kjøp - få på den billigste. Bunnpris ønsker å gjøre det smartere for deg å kjøpe bleier.


Derfor gir vi deg nå halv pris på hver andre bleiepakke når du kjøper to.

Men det er flere konkurrenter om god pris på Pampers-bleier. Kort tid etter tusenårsskiftet ville den tyske Lidl-kjeden inn i Norge, med lave priser på egne merker. Vi gir oss aldri på pris , sa vi.


Derfor ble First Price lansert - og KIWI var igjen først ute. En fantastisk lavpris-suksess! I dag finnes det over 3First Price-varer. Prisen er alltid overraskende lav, og kvaliteten er god. Kiwi sier på sin side at kuttet prisen på over 2varer samme uke med til sammen åtte prosent.


Kjeden tar nå nye prisjafs på over varer når Kiwi -butikkene åpner mandag morgen. I forbindelse med 15-årsjubileet til KIWIs bleieavtale har dagligvarekjeden gjennomført stikkprøver på bleiepriser verden over. Mange reiste langt for å kjøpe bleier til lavest mulig pris.


Dette skjer samtidig som vi lanserer vår splitter nye bleieserie LilleGo´, som er kvalitetsbleier til vår laveste pris selv uten å være med i bleieavtalen. Har du ikke hørt om bleieavtalen? Dagligvarekjedens millenniumsgave skulle egentlig bare vare et år, men KIWIs Bleieavtale ble en så stor suksess at ingen våget å røre den. På den tiden var det et veldig tilbudskjør på bleier.


Vi ønsket at barnefamilier skulle prøve sin nærmeste KIWI -butikk. Nå er det verken flaut for kunden å be om kort – eller få spørsmål om hun vil ha, sier Jan Paul Bjørkøy, leder for KIWI -kjeden. KIWI sier at rabattavtalen brukes flittig og at kundene er fornøyd.

Det er da helt naturlig. Spesielt de som har flere døtre setter pris på avtalen. Bleieavtale p Kiwi , gjelder det ogs bind og OB? Kiwi har egen avtale nr det gjelder bind og tamponger. Verdens billigste bleier - KIWI Minipris - Mynewsdesk 12.


Bleier: Ny bleieavtale hos Rimi og Ica: Miks Libero og. Kiwi med eget bleiekort for voksne - Dinside Forbruk 27. Kiwi er eneste av butikkene vi undersøkte som har bleieavtale med Libero, så hvis favorittbleien er Libero, så lønner deg seg å handle her. Ikke bare gir Kiwi bort hver fjerde bleiepakke, på fire av fire forskjellige typer Libero-bleier er Kiwi prisvinner.


For Libero Mini 3-kg er den årlige kostnaden, dersom du handler på Kiwi , 535. Kiwis bleieavtale med Libero gjør hver fjerde bleie gratis. Bleier kan bli en betydelig utgiftspost for en småbarnsfamilie , men det er store penger å spare på å orientere seg i markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg